Mergi la conţinutul principal

“Trofeul DJST Brăila” la tenis de câmp și-a desemnat câștigătorii

* competiția organizată de clubul Spartacus Brăila s-a desfășurat la patru categorii de vârstă 

 

Clubul Spartacus Brăila, cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Brăila (DJST), a organizat un turneu de tenis de câmp, la care, în afară de sportivii legitimați la cluburile brăilene, au mai participat tenismeni din mai multe orașe ale țării. Competiția de la Brăila a avut loc pe 28 și 29 august la patru categorii de vârstă. Printre ocupanții podiumului, ca de obicei, s-au regăsit și brăileni.

Astfel, la categoria de vârstă fete, 12 ani, pe locul al treilea s-a clasat Ioana Irina Bodorin de la Venus Brăila. La această categorie de vârstă primele două locuri au fost adjudecate de Elena Costea de la Atlas Galați, repectiv Natalia Botea de ACS Tennis Performance Team București. La categoria de vârstă 16 ani fete s-a impus Nicoleta Alexandra Cazan de la TC Venus, următoarele două locuri pe podium fiind ocupate de Mihaela Enache (Tennis AS Buzău) și Maria Carciova (CSM Dunărea Galați).

La turneul fetelor de 10 ani primele trei clasate au fost următoarele: 1.

Caroline Ciobotaru (Dacia Galați), 2. Maria Popa (Arcada Galați), 3. Andreea Constantin (CSS Slobozia).

Conform așteptărilor, Andrei Nicolas Tănasă de la CSM Brăila, a câștigat turneul categoriei de vârstă, băieți, 10 ani, pe locul al doilea s-a clasat Albert Carp de la Smart Galați, iar poziția a treia i-a revenit tot unui brăilean, Andrei Tudor Militaru, de la Venus. Și la băieți, 12 ani a fost un brăilean premiat, Andrei Scarlat, de la Venus care s-a clasat pe locul al treilea. Turneul a fost câștigat de Gabriel Bocăneală (Atlas Galați), iar locul al doilea a fost ocupat de un sportiv de la același club gălățean, Aurelian Dobrin.

La turneul rezervat tenismenilor de 16 ani primele trei locuri au fost adjudecate de brăileni: 1 Adrian Ionuț Bibic (Fortuna), 2. Radu Ciupală (Fortuna), 3. Teodor Răzvan Bodorin (Venus). Turneul sportivilor de 18 ani a fost câștigat de Robert Maftei (CSM Dunărea Galați), acesta fiind secondat de alți doi gălățeni de la clubul  Dacia, Alexandru Scripnic, respectiv Cristian Ariton.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro