Mergi la conţinutul principal

“Trofeul Carpați” - evenimentul sportiv al anului, în Brăila

• în perioada 2-4 martie, în Polivalenta brăileană, are loc Trofeul Carpați la handbal junioare • la această competiție, organizată de HC Dunărea, naționala României se va “duela” cu cele ale Norvegiei, Ungariei și Slovaciei, țări cu un handbal dezvoltat

 

Începând de joi, Brăila va fi gazda celui mai mare eveniment sportiv de echipă din acest an, Trofeul Carpați la handbal junioare. O competiție internațională la care participă naționalele U17 ale României, Norvegiei, Ungariei și Slovaciei, țări cu un handbal dezvoltat.

Federația Română de Handbal (FRH) a acordat clubului HC Dunărea Brăila onoarea de a organiza ediția 2023 a Trofeului Carpați la handbal junioare. Această onoare a revenit orașului nostru pentru rezultatele obținute în timp de clubul de handbal feminin, coordonat acum de președintele Adrian Manole, rezultate la care au contribuit finanțatorii principali, Consiliul Județean și Primăria Brăila.

Lotul României, din care face parte și talentata handbalistă de la HC Dunărea care evoluează în Divizia A, Ana Maria Gavrilă, se pregătește deja la Brăila, de pe data de 2 februarie.

România va disputa primul meci joi, 2 martie, de la ora 17.30, cu Slovacia. Vineri, 3 martie, tot de la aceeași oră, naționala țării noastre va întâlni Norvegia.

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 11.00, în ultima zi a competiției, România va juca în compania Ungariei.

“Iubitorii handbalului se pot bucura de spectacolul tinereții naționalei de junioare a României U17, în compania unora dintre cele mai bune echipe din Europa, Norvegia, Ungaria și Slovacia.

Brăila este o gazdă primitoare pentru Trofeul Carpați Niro W17 din perioada 2-4 martie. Biletele pentru meciurile de la această competiție se pot procura zilnic de la Sala Polivalentă Danubius”, este comunicatul postat pe site-ul Federației Române de Handbal.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro