Mergi la conţinutul principal

“Telemuncă” în vremea pandemiei de coronavirus

• este metoda recomandată de Ministerul Tineretului şi Sportului • pe toată perioada stării de urgenţă, telefonul şi internetul sunt principalele mijloace de comunicare şi soluţionare a problemelor la Clubul Sportiv Municipal Brăila

 

Sportivii de la toate secţiile de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Brăila respectă toate regulile impuse de starea de urgenţă dar totodată se pregătesc din punct de vedere fizic după programele stabilite de antrenori. La rândul lor, antrenorii au obligativitatea ca 8 zile pe lună să vină la sediul clubului. Nu toţi odată ci pe rând. Ceilalţi salariaţi de la clubul brăilean vin zilnic la serviciu.

“Ministerul Tineretului şi Sportului ne-a recomnadat în această perioadă “telemunca”. Pe toată perioada stării de urgenţă, telefonul şi internetul sunt principalele mijloace de comunicare şi soluţionare a problemelor. Antrenorii ţin legătura cu sportivii şi le recomandă metodele de pregătire adaptate la condiţiile fiecăruia dintre ei. Ni s-a recomnadat ca 30% dintre antrenori să vină pe rând la sediul clubului, câte 8 zile pe lună. Asta înseamnă că 3 antrenori vin zilnic la CSM . Facem curăţenie pregătim sălile pentru perioada următoare, stabilim strategii în funcţie de calendarele sportive. Deocamdată la noi nu s-a pus problema şomajului tehnic”, a declarat Anamaria Ioniţă, director interimar al CSM Brăila.

Important este fapul că niciun antrenor, sportiv sau persoană din anturajul acestora nu au avut probleme de sănătate.

“Toţi sportivii şi antrenorii clubului sunt sănătoşi. Toţi au respectat indicaţiile impuse. Nimeni din familiile lor nu s-au confruntat cu probleme de sănătate”,  a mai spus Anamaria Ioniţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro