Mergi la conţinutul principal

“Spiru Haret” Însurăței, campioană județeană la fotbal fete ONSS

• formația din Însurăței va reprezenta județul Brăila la faza de zonă • podiumul a fost completat de echipele de la “Fănuș Neagu” Brăila și Tichilești • la turneul județean au participat opt echipe formate din eleve de clasa a VII-a și a VIII-a

 

Turneul de fotbal fete, rezervat elevelor din clasele a VII-a și a VIII-a, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), a reunit la start opt echipe din orașul și județul Brăila. Campioană județeană a devenit formația “Spiru Haret” din Însurăței, pregătită de profesorul Romeo Preda. Aceasta va reprezenta județul nostru la faza zonală.

La competiția care a avut loc în perioada 23-25 noiembrie au participat opt echipe, care au fost repartizate în două grupe.

Din Grupa A au făcut parte echipele școlilor gimnaziale din Chiscani, Râmnicelu, “Fănuș Neagu” Brăila, “Spiru Haret” Însurăței iar în Grupa B au fost repartizate formațiile de fotbal din Tudor Vladimirescu, Tichilești, Ciocile și Berteștii de Jos.

După disputarea meciurilor din grupe, clasamentele au avut următoarea configurație:

Grupa A: 1. Ciocile, 2. Tichilești, 3. Berteștii de Jos, 4. Tudor Vladimirescu.

Grupa B: 1. “Fănuș Neagu” Brăila, 2. “Spiru Haret” Însurăței, 3. Chiscani, 4. Râmnicelu.

Primele două clasate din fiecare grupă s-au calificat în faza semifinală.

În primul meci din penultima fază a competiției, echipa școlii “Fănuș Neagu” Brăila a câștigat cu 3-2 meciul cu formația din Tichilești, iar cealaltă semifinală Ciocile - “Spiru Haret” a fost câștigată cu 4-2 de echipa din Însurăței.

Formația din Tichilești s-a impus cu 3-1 în finala mică, în fața celor de la Ciocile, iar “Spiru Haret” Însurăței a câștigat cu 4-2 finala mare, disputată în compania echipei de la “Fănuș Neagu” Brăila.

Clasament final: 1. “Spiru Haret” Însurăței, 2. “Fănuș Neagu” Brăila, 3. Tichilești, 4. Ciocile.

“Ca în fiecare an, ambițiile au fost mari, fiecare echipă și-a dorit un loc pe podium. De data aceasta, odată cu schimbarea generațiilor și ierarhiile s-au schimbat. “Spiru Haret” Însurăței este merituoasa câștigătoare a competiției și ne va reprezenta la nivel gimnazial la etapa de zonă a campionatului de fotbal din cadrul ONSS”, ne-a declarat profesorul Florin Giurgiu, responsabil cu organizarea acestui turneu județean de fotbal feminin.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro