Mergi la conţinutul principal

“Soluțiile pe care le-am avut noi pe bancă și experiența jucătoarelor au făcut diferența”

• este concluzia lui Costică Buceschi după victoria echipei HC Dunărea, la Zalău

 

Ca de obicei, după fiecare meci, antrenorul Costică Buceschi și una dintre handbalistele din lotul echipei HC Dunărea oferă declarații de presă.

“Mă bucur că am câștigat dar nu sunt foarte fericit având în vedere modul în care am început meciul. Am început foarte relaxat, dar banca a contat foarte mult. Soluțiile pe care le-am avut noi pe bancă și experiența jucătoarelor au făcut diferența. Există o experiență foarte mare la jucătoarele de la Brăila în comparație cu cele de la Zalău, iar asta s-a văzut pas cu pas în rezultat. Am reușit să punem 2-3 goluri diferență între noi și Zalău și am păstrat acest avantaj până la sfârșitul jocului”, a declarat antrenorul principal al HC Dunărea Brăila, Costică Buceschi.

“A fost un meci intens, ne-am luptat mult până pe final, când am reușit să ne desprindem. Am fost motivate și la final s-a văzut că suntem o echipă, ne-am unit și am câștigat meciul acesta. Ne bucurăm foarte mult, am muncit pentru victoria asta și sper ca pe viitor să avem cât mai multe succese. Diferența la meciul acesta a făcut-o atitudinea, am schimbat-o, am fost mai muncitoare, mai unite, ceea ce a contat foarte mult. Una fără alta nu se poate”, a punctat Alexandra Severin.

“Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost alături la această partidă și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei”, este mesajul transmis brăilenilor de conducerea clubului de handbal.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro