Mergi la conţinutul principal

“Scrisori pentru Moș Crăciun”

* prima ediție a concursului internațional este organizată de Asociația Biblioclub Arganda din Madrid, Spania, în parteneriat cu Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila * scrisorile vor fi trimise până la data de 13 decembrie 2020, ora 24.00

 

În această perioadă de pandemie, când copiii nu se mai pot bucura de tradiționalele sărbători de sfârșit de an, Asociația Biblioclub Arganda din Madrid, Spania, în parteneriat cu Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila organizează prima ediție a concursului internațional “Scrisori pentru Moș Crăciun”.

În acest sens, copiii sunt așteptați să trimită la secția Ludotecă scrisori despre faptele lor bune, despre  cadourile pe care doresc să le primească în acest an de sărbători, despre așteptările și speranțele lor pentru anul care va veni.

Concursul este destinat copiilor de vârsta 4-12 ani, iar scrisoarea trebuie să fie scrisă de mână și poate conține și desene , fiind utilizate: creioane colorate, carioci, tempera, acuarelă.

Potrivit informațiilor furnizate de organizatori, participanții vor concura în următoarele grupe:

Grupa A: vârsta 4-6 ani

Grupa B: vârsta 7-8 ani

Grupa C: vârsta 9-10 ani

Grupa D: vârsta 11-12 ani

Scrisorile vor fi trimise prin email, la adresa sectiacopiibjbraila@gmail.com, (scanate/fotografiate) sau prin mesaj privat pe pagina de facebook a Ludotecii, până la data de 13 decembrie 2020, ora 24:00.

Se vor acorda premii - diplome, cărți, pentru fiecare grupă de participare și un premiu de popularitate pentru concurentul a cărui lucrare va primi cele mai multe voturi prin opțiunea Like, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/biblioclub.arganda.

Toate scrisorile participante vor fi publicate pe paginile facebook: https://www.facebook.com/biblioclub.arganda/; https://www.facebook.com/camelia.dunaev/, în perioada 16-24 decembrie 2020, iar pe data de 25 decembrie 2020 vor fi anunțați câștigătorii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro