Mergi la conţinutul principal
Dacia Unirea reacţionează în cazul “Bani pentru Nocturnă”

“S-au făcut demersuri oficiale către administraţia locală”

• explică conducerea Daciei Unirea într-un comunicat de presă

 

Clubul de fotbal Dacia Unirea îl contrazice pe primarul Marian Dragomir şi spune că a înaintat deja o adresă Primăriei Brăila prin care a solicitat sprijin pentru ca partida dintre echipa fanion a oraşului Brăila şi Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, să se dispute pe Municipal. Aşa reiese din comunicatul de presă emis de conducerea clubului amintit.

„Având în vedere recentele luări de poziţie ale administraţiei publice locale, referitoare la problema instalaţiei de nocturnă necesară pentru organizarea jocului Dacia Unirea Brăila - CSU Craiova, din cadrul optimilor Cupei Romaniei, dorim să facem câteva precizări. Adresa oficială din partea clubului către Consiliul Local Brăila există şi a fost depusă la registratura primariei sub numărul de înregistrare 51216 /25.11.2016. De asemenea, s-a făcut telefonic o solicitare pentru o întrevedere cu primarul Marian Dragomir pentru data de 24 noiembrie, însă acea discuţie a avut loc a doua zi. Clubul ACS Dacia Unirea nu a făcut decât un demers normal şi corect, inspirat, în primul rând, de respectul pentru iubitorii fotbalului brăilean, motivaţi fiind din exemple petrecute în jurul nostru, la Suceava sau Baia Mare. Clubul ACS Dacia Unirea respectã argumentele şi, implicit, poziţia administraţiei locale, şi nu doreşte să iniţieze o polemică pe acest subiect. Faţă de cele menţionate mai sus, considerăm un capitol închis acest subiect şi trecem la următoarea etapă - analiza celorlalte

locaţii pretabile pentru organizarea jocului, în speranţa găsirii celei mai optime soluţii pentru club şi mai ales pentru suporterii noştri”, se punctează în materialul de presă amintit.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro