Mergi la conţinutul principal

“Raise YOUth Voice!”! Tinerii brăileni, invitaţi să îşi facă vocea auzită

• evenimentul va avea loc vineri, 9 februarie, la Biblioteca Judeţeană

 

Forumul Tinerilor din România, alături de Uniunea Studenţilor din România, continuă să se implice în reprezentarea tinerilor şi să îi consulte în vederea realizării raportului de ţară cu privire la problemele întâmpinate de aceştia.

Astfel, vineri, 9 februarie, tinerii brăileni care îşi doresc să-şi facă vocea auzită sunt invitaţi la evenimentul “Raise YOUth Voice” ce va avea loc la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”, începând cu ora 16.00.

Proiectul naţional “Raise YOUth Voice!” constă în organizarea unor consultări în peste jumătate din judeţe ţării, precum şi în mediul on-line, în baza unui chestionar disponibil la:
http://mts.ro/noutati/chestionar-referitor-la-dialogul-structurat-cu-tinerii/

În urma dezbaterilor şi consultărilor din ţară, vocea tinerilor români o să ajungă la Comisia Europeană prin intermediul raportului de ţară care o să fie întocmit de Grupul Naţional de Lucru.

Forumul Tinerilor are ca obiective stimularea participării democratice a tinerilor, incluziune socială, cercetarea şi elaborarea de recomandări cu privire la politicile publice care vizează direct, ori influenţează viaţa tinerilor. Printre metodele folosite se numără consultările, dezbaterile, susţinerea şi sprijinirea programelor implementate în folosul tinerilor, realizarea de cercetări, studii şi iniţiative legislative, dar şi organizarea de evenimente pentru tineri.
“Acum este momentul să spui cum îţi doreşti să se îmbunătăţească dialogul autorităţilor cu TINErii!”, este îndemnul organizatorilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro