Mergi la conţinutul principal

A “plouat” cu amenzi pe linie Covid, în week-end

* polițiștii au acționat în locuri aglomerate, au verificat 68 de societăți comerciale și au controlat 520 de vehicule *  au fost aplicate 172 de sancțiuni la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi totale de 65.750 lei

 

Controale intense în week-end, în locuri aglomerate și mjloace de transport, pentru prevenirea răspândirii Covid – 19. Polițiștii au dat amenzi de peste 65.000 lei celor care nu au respectat măsurile de protecție impuse.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, în perioada 29-31 octombrie, polițiștii brăileni împreună cu jandarmi și lucrători ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precum și măsurilor instituite ca urmare a prelungirii stării de alertă.

Astfel, au fost desfășurate 63 de acțiuni punctuale vizând societăți comerciale, precum marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețele și târgurile din municipiu și cele din județ, zonele aglomerate și mijloace de transport în comun, cele cu regim de TAXI și cele care asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă. “În cadrul acțiunilor desfășurate, forțele implicate au verificat 68 de societăți comerciale și au controlat 520 de vehicule, 91 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, TAXI și mijloace care asigură transportul angajaților. Urmare a abaterilor constatate la nivel județean, au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 65.750 de lei”, au transmis polițiștii brăileni.

Oamenii legii reamintesc faptul că portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, respectiv piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun etc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro