Mergi la conţinutul principal

“Petre Carp” din Tufești a câștigat etapa de zonă a O.N.S.S. la rugby tag

• echipa din Tufești și-a asigurat participarea la faza națională

 

Echipa rugby tag a Școlii Gimnaziale “Petre Carp” din Tufești s-a calificat în faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S.), care va avea loc între 27 și 29 aprilie, la Alba Iulia.

Echipa din Tufești, pregătită de profesorul Cătălin Cocîrlea, a câștigat faza de zonă, care a avut loc la Buzău și la care au participat reprezentantele județelor Galați, Buzău, Vrancea, Constanța, Brăila și Tulcea.

Acestea au fost împărțite în două grupe. În grupa sa, echipa de la “Petre Carp” Tufești a câștigat ambele meciuri, 7-6 cu reprezentanta județului Buzău și 12-7 cu cea a județului Galați. Formația de rugby tag din Tufești s-a impus cu 9-6 în semifinale, în partida cu reprezentanta județului Tulcea. “Petre Carp” a câștigat cu 15-9 în finala cu reprezentanta județului Galați și și-a asigurat participarea la faza națională a turneului de rugby tag din cadrul O.N.S.S.

Clasamentul final pe județe: 1. Brăila, 2. Galați, 3. Tulcea, 4. Vrancea, 5. Buzău, 6. Constanța.

Echipa de rugby tag “Petre Carp” Tufești și marcatorii: Daniela Ștefania Meleacă, Daria Silvia Traci, Teodora Andreea Mircea (1 eseu), Maria Denisa Mălureanu (1 eseu), Cătălin Ilie (5 eseuri), Alin Ilie (15 eseuri), Andrei Ilie (14 eseuri), Sorin Vasilică Dumbravă (1 eseu), Ovidiu Marinel Cocoș (1 eseu), Ștefănuț Dubleschi (2 eseuri), Maricel Stănică Drăghici (3 eseuri), Andrei Coltea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro