Mergi la conţinutul principal
CALIFICARE

“Obiectivul nostru a fost acela de a juca în Cupele Europene și l-am îndeplinit”, spune Costică Buceschi

Opțiunea actualei conduceri a clubului HC Dunărea de a avea un antrenor care să performeze în elita handbalului feminin românesc alături de gruparea brăileană, Costică Buceschi, a fost una excelentă.

La a doua sa colaborare cu HC Dunărea, care a început la jumătatea lunii septembrie 2022, Buceschi a promis că va încerca să ducă formația brăileană în cupele europene și, cu sprijinul conducerii, a președintelui Adrian Manole în special, a făcut ca visul brăilenilor să devină realitate.

HC Dunărea a bifat două obiective importante, medalia de bronz la Cupa României, o competiție plină de surprize, și calificarea în EHF Europa League.

“Ultimul meci din acest sezon a prins două echipe cu obiective diferite. CSM Târgu Jiu era deja calificată în Cupele Europene, după finala jucată cu CSM București în Cupa României. Noi trebuia să câștigăm iar cu un rezultat bun al CSM-ului la Buzău am terminat pe poziția a patra, ceea ce ne dă șansa de a evolua și noi sezonul viitor în Europa League. Noi am avut un sezon bun, cu un retur și mai bun, am avut puține înfrângeri, am pierdut doar cu echipele de top, cu CSM București, cu Rapid, dar a fost și o sincopă cu Bistrița. Una peste alta, obiectivul nostru a fost acela de a juca în Cupele Europene și l-am îndeplinit. Sunt foarte bucuros și mulțumit de ceea ce au arătat fetele în tot acest sezon. Urmează o vacanță binemerită și sper ca atunci când ne vom reîntâlni, în iulie, să o luăm de la capăt și sezonul viitor să îl avem cel puțin la fel de bun, chiar mai bun decât acesta. Din an în an campionatul din România la feminin este din ce în ce mai puternic, toate echipele se întăresc iar cele care promovează vor fi echipe puternice. Meciurile vor fi mult mai interesante și mult mai disputate, ceea ce e un lucru bun pentru că, până la urmă, pentru asta vine publicul la sală sau se uită la televizor, pentru meciuri spectaculoase și dinamice. Ne dorim ca sezonul viitor să terminăm pe podium în clasament”, a declarat Costică Buceschi, antrenorul principal al HC Dunărea Brăila. 

“A fost un meci intens și am reușit să ne îndeplinim obiectivul. Am terminat pe locul al 4-lea acest sezon și ne bucurăm foarte mult că am reușit să câștigăm și ultimul meci din campionat. Adversarele noastre au reprezentat surpriza Cupei României, ne-am pregătit foarte bine pentru întâlnirea cu ele și iată că am învins”, a spus Alexandra Severin.

“Mulțumim tuturor celor care au fost alături de echipă de-a lungul întregului sezon competițional. Am simțit mereu prezenta publicului iubitor de handbal din Brăila și nu numai în Sala Polivalentă cât și în fața micilor ecrane. Împreună suntem «Dunărea» Brăila și împreună am reușit să atingem obiectivul stabilit la începutul campionatului: participarea în Cupele Europene”, este mesajul adresat iubitorilor de handbal brăileni de către conducerea clubului HC Dunărea Brăila.

           

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro