Mergi la conţinutul principal

“O mie de poveşti, o singură inimă”. Minorităţile din Brăila, alături de Cristi!

• un spectacol caritabil, care va avea loc duminică seara, la Palatul LYRA, pentru salvarea lui Cristian Filip

 

Duminică, 17 decembrie 2017, începând cu orele 17.30, la Palatul Lyra din Brăila  va avea loc spectacolul caritabil “Brăila multietnică. O mie de poveşti, o singură inimă”. Evenimentul are ca scop strângerea de bani pentru salvarea lui Cristian Filip, adolescentul brăilean aflat în prezent la o clinică din Germania pentru recuperare. După cum v-am mai informat, Cristian Filip a luptat timp de doi ani cu cancerul, iar acum  are nevoie disperată de ajutorul nostru, întrucât starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, iar tratamentul care îl poate salva costă enorm. În timp ce Cristi se află internat la Resurrection-Clinics Europe din Dusseldorf, Germania, o clinică privată specializată în terapii imunologice şi genetice pentru tratarea cancerului, folosind metode inovative de tratament, familia face apeluri disperate pentru susţinerea financiară, iar brăilenii nu au rămas indiferenţi.

Printre cei care sunt aproape de Cristi şi de familia lui este şi Constantin Haraga, coordonatorul Ansamblului de dansuri “Pandora” şi membru al  Asociaţiei Culturale Filo-Elenă “Eleftheria”, Brăila, care, din dorinţa de a ajuta, a sensibilizat şi a pus în mişcare toate minorităţile etnice pentru realizarea evenimentului caritabil din 17 decembrie. “Elev premiant, Cristi are nevoie de sprijinul tuturor pentru a câştiga bătălia cu boala. De aceea, de ziua lor, minorităţile etnice din Brăila îşi unesc forţele şi inimile pentru a-l asigura că nu este singur în această poveste care trebuie să aibă un final fericit. Aşa că, sunteţi invitaţi la spectacolul caritabil “Brăila multietnică. O mie de poveşti, o singură inim”, care va avea loc pe data de 17 decembrie, la Sala LYRA. Intrarea este liberă, donaţiile pentru Cristi se vor face în sală, iar banii strânşi vor ajunge în contul lui. Mulţumim pentru sprijinul acordat Consiliului Judeţean Brăila, Filarmonicii George Cavadia Brăila şi Primăriei Municipiului Brăila, fără de care acest eveniment ar fi fost imposibil de realizat”, a precizat Constantin Haraga.

Potrivit sursei citate, la acest apel de suflet, au răspuns CU SUFLET:

Georgiana Ciutacu, Comunitatea Ruşilor-Lipoveni din România, Filiala Brăila,

Comunitatea Elenă Brăila, Asociaţia Culturală Filo-Elenă “Eleftheria”, Brăila,

Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, Comunitatea Brăila,

Partida Romilor Pro Europa, Ansamblul “Grâuşor” din comuna Unirea, judeţul Brăila, care vor urca duminică seara pe scena Palatului LYRA  şi, împreună cu cei  prezenţi în sală, vor încerca să salveze o viaţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro