Mergi la conţinutul principal

“Nu-ți fie frică să încerci să fii fericit/ă și curajos/curajoasă!”. Întâlnire cu psihologul la Bibliotecă

* workshopul are loc sâmbătă, 29 mai, ora 10.00, și este susținut de psihologul  Luminița Filipoiu * evenimentul se va desfășura la Sala de Lectură, et.1, iar intrarea este liberă

 

Ai vrea să stai de vorbă cu un psiholog despre gândurile și sentimentele tale dar din diverse motive nu ai reușit să faci acest lucru până acum? Weekendul acesta ai ocazia! Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila vă invită sâmbătă, 29 mai, de la ora 10.00, să stați de vorbă cu psihologul în cadrul workshop-ului “Nu-ți fie frică să încerci să fii fericit/ă și curajos/curajoasă”, susținut de Luminița Filipoiu.

Psiholog clinician, psihoterapeut și expert psiholog judiciar, Luminița Filipoiu are o experiență de peste 25 ani în lucrul cu copiii și adulții. Este implicată în numeroase activități sociale organizate în colaborare cu Biserica, cu școlile din mediul rural și liceele brăilene. Începând din 2018, Luminița Filipoiu a organizat la Biblioteca Județeană numeroase workshop-uri sub genericul „De vorbă cu psihologul”, în cadrul cărora s-au abordat teme de interes pentru publicul larg, tehnici de mindfulness si relaxare.

“Întâlnirile nu constituie doar un bun prilej de socializare, ele oferă și o importantă componentă motivațională, o doză mare de energie și încurajare din partea psihologului, precum și informații care pot fi aplicate în viața de zi cu zi. Evenimentul se va desfășura la Sala de Lectură, et.1, iar intrarea este liberă, transmite Biblioteca Județeană printr-un comunicat de presă.

Coordonatorii evenimentului sunt psihologul Luminița Filipoiu și bibliotecarul Monica Ionescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro