“Nicu Țăranu” nu vrea la închisoare. A formulat apel împotriva condamnării de la Judecătoria Făurei | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

“Nicu Țăranu” nu vrea la închisoare. A formulat apel împotriva condamnării de la Judecătoria Făurei

• după cum se arată pe site-ul instanței, pe 5 decembrie au fost înregistrate apelurile formulate de cei doi inculpațI, N. Iancu, zis "Nicu Țăranu”, și B.Lucian condamnați în dosarul de șantaj la adresa administratorului unei săli de jocuri • a formulat apel și reprezentantul societății “Magnum Games SRL Constanța”, firma prejudiciată • la data de 29 noiembrie, magistrații Judecătoriei Făurei l-au condamnat pe "Nicu Țăranu” la pedeapsa totală de 3 ani și 10 luni închisoare, pentru șantaj și instigare la distrugere, iar inculpatul B. Lucian, pe care interlopul l-a pus să terorizeze victima, a primit 4 ani și o lună închisoare • în urma apelului formulat, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Galați, unde se va da sentința finală

 

Închisoarea nu este pe gustul cunoscutului interlop “Nicu Țăranu”. Inculpatul,  acuzat de șantaj la adresa administratorului unei săli de jocuri, a formulat apel împotriva sentinței primei instanțe care l-a condamnat la aproape 4 ani închisoare. Dosarul va ajunge la Curtea de Apel Galați pentru sentința finală

După cum se arată pe site-ul Judecătoriei Făurei, pe 5 decembrie au fost înregistrate apelurile formulate de cei doi inculpați condamnați în dosarul de șantaj la adresa administratorului unei săli de jocuri, N. Iancu, zis "Nicu Țăranu”, și B.Lucian. A formulat apel și reprezentantul societății “Magnum Games SRL Constanța”, parte vătămată în dosar.

Reamintim că, la data de 29 noiembrie, magistrații Judecătoriei Făurei l-au condamnat pe "Nicu Țăranu” la pedeapsa totală de 3 ani și 10 luni închisoare, pentru șantaj și instigare la distrugere, iar inculpatul B. Lucian, pe care interlopul l-a pus să terorizeze victima, a primit o pedeapsă rezultantă de 4 ani și o lună închisoare, după ce s-a anulat și suspendarea unei pedepse anterioare.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 15 iunie - 17 octombrie 2020, au fost exercitate acte de constrângere asupra administratorului unei săli de jocuri din Brăila, pentru cedarea dreptului de folosință a unor aparate de tip slot – machine.

După cum v-am informat în edițiile anterioare, actele de șantaj l-au trimis la arest pe “Nicu Țăranu”, după ce ar fi încercat să îl determine pe administratorul unei săli de jocuri să îi cedeze dreptul de folosință a unor aparate de jocuri. Un apropiat de-al său a distrus mai multe aparate de jocuri. La data de 23 februarie 2021, Judecătoria Brăila a dispus arestarea inculpatului Iancu N., după cum se arată pe site-ul instanței, acesta fiind acuzat de șantaj și instigare la distrugere, apropiatul său Lucian B. fiind arestat pentru distrugere.

Potrivit anchetatorilor, din materialul probator administrat în cauză s-a reținut faptul că, în perioada 15 iunie - 17 octombrie 2020, unul dintre inculpați a exercitat acte de constrângere asupra unei persoane vătămate, administrator al unei săli de jocuri de pe raza municipiului Brăila, cu intenția calificată de a i se ceda dreptul de folosință a unor aparate de tip slot - machine. “Pentru obținerea în mod injust a folosului patrimonial, acesta a fost ajutat de cel de-al doilea inculpat, care, în perioada 18 iulie - 13 octombrie 2020, a distrus în mod repetat aparatele de jocuri, în scopul determinării persoanei vătămate să cedeze constrângerii”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

În februarie 2021 s-a dispus dispus arestarea preventivă a inculpaților B. Lucian și N. Iancu, acuzați că au șantajat și au adus prejudicii importante persoanei vătămate S.C. MAGNUM GAMES S.R.L. Constanța, însă măsura a fost apoi înlocuită cu arest la domiciliu, după care inculpații au scăpat și au fost puși sub control judiciar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro