Mergi la conţinutul principal

“Mișcare pentru sănătate, mișcare pentru performanță”

* un concurs organizat de catedra de atletism de la LPS Brăila * au participat în jur de 100 de copii de la majoritatea școlilor din Brăila *  cei care doresc să facă atletism de performanță sunt așteptați lunea și joia, de la ora 18.00 la 19.00, la sala CSM Brăila, la profesorii Luiza Gorciac și Nicolae Iorga

 

Catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv Brăila (LPS) a organizat luni, 21 martie, un concurs la nivelul copiilor cu vârste între 8 și 10 ani. “Mișcare pentru sănătate, mișcare pentru performanță” s-a intitulat concursul de selecție la care au participat în jur de 100 de copii de la mai multe școli din Brăila.

Viitorii performeri s-au întrecut în trei probe, săritura în lungime de pe loc, 30m plat și 30 m garduri, care sunt de fapt probele în care excelează atletismul brăilean în acest moment.

Copiii au căutat să-și demonstreze calitățile, iar la finalul concursului au primit și recompensele, medalii, diplome și ciocolată.

“Căutăm copii cu vârste între 8 și 10 ani, cu calități pentru practicarea atletismului de performanță. Căutăm noi speranțe, noi talente, în vederea înființării clasei speciale de atletism pentru clasa a V-a. Au fost în jur de 100 de copii, de clasa a II-a și clasa a V-a de la majoritatea școlilor din Brăila. Am constatat cu plăcere că sunt copii dotați pentru atletism, care pot face performanță”, ne-a declarat profesoara Luiza Gorciac.

Selecția pentru clasa a V-a specială de atletism continuă. Cei care doresc să practice atletismul într-un cadru organizat, pot merge la teste, lunea și joia, de la ora 18.00 la 19.00, la sala CSM Brăila, la profesorii Luiza Gorciac și Nicolae Iorga.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro