Mergi la conţinutul principal

“Mascații” au răscolit discotecile și barurile

* polițiștii și jandarmii au acționat în locurile de distracție pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență * peste 250 de persoane au fost legitimate

 

 

În weekend, polițiștii au luat la rând locurile de distracție, nu pentru că aveau chef de petrecere, ci pentru a preveni faptele antisociale, în special a celor comise cu violență.

Mai exact, în perioada 13 - 15 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului, polițiilor orășenești și cei ai secțiilor de poliție rurală arondate, sprijiniți de jandarmi, au acționat atât în municipiu, cât și în localitățile din mediul rural, în zona societăților cu profil discotecă, club, cafe-bar ș.a., pentru menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Pe timpul activităților, au fost verificate 60 de societăți comerciale, legitimate peste 250 de persoane, dintre care 15 au fost controlate corporal sumar, și oprite în trafic 152 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 20 de șoferi.

Polițiștii au constatat 57 de contravenții, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de aproape 28.000 lei.

Dintre amenzile aplicate, 30 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 23 conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, și 4 la alte acte normative.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro