Mergi la conţinutul principal

“Luptăm pentru eroi!”. Cros caritabil pentru salvarea unui militar brăilean

• acesta este sloganul sub care sunteţi aşteptaţi să fiţi alături de caporalul brăilean Andrei Săndel, diagnosticat cu tumoră malignă a colonului • acesta a dus toată viaţa o luptă, demonstrând în cei peste 23 de ani de activitate că este un militar model şi un luptător neînfricat, fiind mereu alături de colegii săi din Batalionul de Artilerie 285 “Vlaicu Vodă” din Brăila, dar şi de colegii cu care a participat în trei misiuni în Afganistan • bătălia cu cancerul nu o poate câştiga singur însă, de aceea, brăilenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la evenimentul caritabil ce va avea loc pe 18 mai, în Parcul Monument

 

Sub sloganul “Luptăm pentru eroi!', alergătorii Laurenţiu Cobzaru (Poliţia Militară) şi Costel Mazâlu (ISU Brăila) vă îndeamnă să fiţi alături de caporalul brăilean Andrei Săndel (44 de ani), diagnosticat cu tumoră malignă a colonului. Descris de colegii lui ca un “om măreţ, tată, militar şi veteran”, Andrei Săndel a dus mereu o luptă şi nu a renunţat niciodată în cei peste 23 de ani de activitate şi nici în cele trei misiuni din teatrele de operaţii. Acesta a demonstrat că este un militar model şi un luptător neînfricat, fiind mereu alături de colegii săi din Batalionul de Artilerie 285 “Vlaicu Vodă” din Brăila, dar şi de colegii alături de care a participat în misiunile din Afganistan în 2005 şi 2008 cu Batalionul 300 “Sfântul Andrei” din Galaţi şi în 2010 cu Batalionul 811 Dej “Dragonii Transilvani”. Însă acum, diagnosticul pus de medici este mult prea dur chiar şi pentru un erou, un adevăr mult prea dureros şi o veste mult prea greu de dus. Dar dragostea nemăsurată pentru familie, ţară şi semenii săi îi dau putere lui Andrei să meargă mai departe, iar noi putem să îl ajutăm să adune banii necesari pentru tratamentul mult prea costisitor pentru el şi familia lui.

Astfel, pe 18 mai, în Parcul Monument, brăilenii sunt aşteptaţi să participe la crosul caritabil “Luptăm pentru eroi!”. Evenimentul va începe la ora 10:00, punctul de întâlnire fiind intrarea din Orăşelul Copiilor. La faţa locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante şi fructe, alături de o urnă special amenajată, în care fiecare va putea să ajute cu cât doreşte, în funcţie de posibilităţi.
“Este momentul să-i mulţumim eroului nostru pentru faptul că s-a dedicat trup şi suflet pentru noi şi ţara noastră. Este momentul să-i fim alături şi să-l susţinem necondiţionat! Fiind o activitate caritabilă şi nu o competiţie sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea, în limita maximă a 10 ture (10km). Şi, în semn de mulţumire şi recunoştinţă, vă vom înmâna o diplomă de participare pentru meritul vostru şi dorinţa de a vă transforma, pentru o clipă, în eroi pentru Andrei! De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanţă, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi şi studenţi, stimate doamne, domnişoare şi stimaţi domni, sunteţi aşteptaţi în Parcul Monument să-i fiţi alături camaradului nostru!”, au declarat organizatorii evenimentului.
Mai mult, primii 15 prichindei ce vor reuşi să ajungă la linia de start după prima tură alergată în jurul Orăşelului Copiilor vor primi o cupă şi o medalie din partea organizatorilor. Scopul acestor premii este acela de a-i motiva pe micii eroi şi de a-i răsplăti, învăţându-i totodată că săvârşirea unei fapte bune nu ţine cont de vârstă.
Până pe 18 mai, când va avea loc evenimentul, cei care vor să ajute o pot face şi printr-o donaţie în contul deschis la BRD pe numele
Andrei Săndel:

 

LEI: RO41BRDE090SV27237500900

 

Sponsorii acestui eveniment sunt Paper Print Invest (Brăila) şi Fitofarm Domi SRL (Brăila), crosul fiind organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jandarmeriei Brăila, Poliţiei Locale Brăila, ISU “DUNĂREA” Brăila, Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Regiunea 1 Brăila şi Regiunea 2 Galaţi, precum şi cu sprijinul mass-media.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro