Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Liber la munca in Marea Britanie

Ministerul britanic de Interne ar putea fi nevoit sa renunte la planul de a interzice accesul imigrantilor romani si bulgari, deoarece acestia pot cere si obtine drepturi similare cu cei 600.000 de imigranti est-europeni deja aflati In tara, informeaza Mail on Sunday.
Decizia de a oferi dreptul de acces In Marea Britanie pentru circa 30 de milioane de romani si bulgari trebuie luata Inainte de sfirsitul acestui an, iar grupuri independente britanice estimeaza ca In 2007 In tara ar putea ajunge pina la 300.000 de romani si bulgari.
Un oficial din Ministerul de Interne a afirmat ca exista mai multe variante care ar permite autoritatilor de la Londra sa restringa drepturile de angajare pentru est-europeni. Una dintre acestea consta In adoptarea politicii Germaniei, care elibereaza un numar limitat de permise de munca, mentinind la citeva mii numarul muncitorilor imigranti.
Saptamina trecuta, presa britanica a publicat un document intern al guvernului britanic, care avertiza ca venirea unui nou val de imigranti va Impovara serviciile sociale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii