Mergi la conţinutul principal
Start la înscrieri pentru Ziua de Curăţenie Naţională

“Let's Do It, Brăila”, sâmbătă, 24 septembrie!

Pentru al cincilea an consecutiv, echipa “Let's Do It, România!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 24 septembrie, eveniment ce îşi propune să facă curăţenie în toată ţara, într-o singură zi.

Aşadar, şi brăilenii se pot uni din nou pentru o cauză nobilă: curăţarea oraşului de deşeuri.

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România şi să fii parte din schimbare, tot ce trebuie să faci este să te înscrii online, în trei paşi simpli:

1. Intră pe site-ul www.letsdoitromania.ro, dacă eşti pe desktop, sau descarcă aplicaţia “Let's Do It, România!”, disponibilă gratuit pentru iPhone şi Android;

2. Fă-ţi o echipă alături de care vrei să cureţi mormanele din Harta Naţională a Deşeurilor în Ziua de Curăţenie;

3. Alege mormanele pe care vrei să le cureţi în funcţie de mărimea lor şi de câţi membri are echipa ta.

După ce te-ai înscris, vino pe 24 septembrie la unul dintre punctele de înregistrare din oraş. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua Naţională a Curăţeniei vor fi afişate pe site şi pe pagina de Facebook.

De asemenea, pe site-ul proiectului a fost creată şi o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, iar până pe 24 septembrie  funcţionează şi un call-center dedicat. 

“Let's Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat la nivel naţional. Din 2010 şi până în prezent, peste 1,2 milioane de voluntari au reuşit să adune peste 24.700 de tone de deşeuri. De asemenea, 305 zone cu deşeuri au fost curăţate prin intermediul aplicaţiei “Let's Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3.300 voluntari digitali.

“Let's Do It, Romania!” este parte din comunitatea internaţională “Let's Do It, World!”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro