• reprezentația va avea loc miercuri, 3 mai, la Sala Studio, de la ora 19:00 • intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări la agenția teatrală
Spectacolul performativ “KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” ajunge la Brăila. Reprezentația va avea loc miercuri, 3 mai, la Sala Studio, de la ora 19:00, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări la agenția teatrală (0239/613969).
“KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” este drumul inițiatic al unui bărbat în luptă cu Frica. Este o poveste învăluită de dragoste, umor și curaj despre traume deconstruite, despre iubire și acceptare. Ce mai înseamnă azi să fii un “bărbat adevărat”? O disecție actuală a parcursului către sine și a impactului pe care îl are descoperirea adevăratului chip, ascuns sub măști fabricate.
Spectacolul este creat de compania Vanner Collective, pe textul dramaturgei Raluca Mănescu. Conceptul spectacolului le aparține Denisei Nicolae și lui Liviu Romanescu. Performerii sunt Denisa Nicolae, Liviu Romanescu și Teodora Velescu. Coregrafia și mișcarea scenică aparține Teodorei Velescu, muzica originală din spectacol este creată de Mihai Dobre, scenografia și costumele de Elena Gheorghe, iar măștile de Elena Gheorghe, Cristina Milea și Tudor Lucanu. Oana Pușcatu s-a ocupat de pregătirea muzicală. Universul sonor și light designul sunt create de Alexandros Raptis.
La finalul reprezentației va avea loc o discuție între public și echipa artistică, moderată de psihologul Silvia Ciubotaru (Guță), coordonatoarea proiectului “In a Relationship”, un proiect de educație împotriva abuzurilor dedicat tinerilor. Silvia Ciubotaru a absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează de peste 17 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt Ideo Ideis sau In a Relationship
Reprezentația de miercuri de la Teatrul “Maria Filotti” face parte din turneul „Fake it till you make it”, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).