Mergi la conţinutul principal

“I. L. Caragiale” s-a calificat la etapa de zonă a Gimnaziadei de volei

este al treilea titlu judeţean obţinut în ultimii 5 ani, de echipa pregătită de profesorul Victor Şerban • podiumul a fost completat de echipele de la “Al. I. Cuza” şi “Mihu Dragomir”

 

La etapa judeţeană a turneului de volei din cadrul Gimnaziadei s-au înscris în acest an opt echipe. Acestea au fost împărţite în două grupe şi s-a jucat sistem turneu. Primele două clasate din fiecare grupă s-au calificat la turneul final, iar locul întâi în acest an i-a revenit echipei de la Şcoala Gimnazială “I. L. Caragiale” pregătită de profesorul Victor Şerban. În semifinale echipa de la “I. L. Caragiale” a dispus cu 2-0 de cea de la “Ion Băncilă”, iar formaţia şcolii “Al. I. Cuza” s-a impus după trei seturi, cu 2-1, în faţa celor de la “Mihu Dragomir”. Finala dintre echipele de la “I. L. Caragiale” şi “Al. I Cuza” a fost spectaculoasă, iar învingătoarea s-a stabilit tot după setul decisiv.

A fost un meci care i-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, cu multe mingi disputate şi faze spectaculoase. Pot spune că nivelul spectacular a fost net superior finalei de la nivelul liceelor”, ne-a declarat Gabriel Marian Babeş, inspector de specialitate în cadrul IŞJ Brăila. 

“I. L. Caragiale” s-a impus cu 2-1 şi va reprezenta judeţul Brăila la faza de zonă a turneului de volei din cadrul Gimnaziadei, competiţie care va avea loc la Focşani, la o dată care va fi stabiliotă ulterior. “Este pentru a treia  oară când această echipă de volei fete câştigă titlul de campioană judeţeană şi merge la etapa de zonă. Am mai fost de două ori şi ne-am descurcat onorabil, ocupănd locuri doi sau trei, în condiţiile în care la etapele de zonă amintite au participat şi echipe ale unor CSS-uri sau LPS-uri. Noi nu avem nicio voleibalistă legitimată. În 2013 când am venit la Brăila, Şcoala I. L. Caragiale nu avea echipă de volei fete, atunci am creat-o şi chiar în acel an am obţinut un loc doi. De atunci am mai obţinut trei locuri întâi şi un loc doi”, a precizat profesorul Victor Şerban.

Pe locul al doilea s-a clasat echipa şcolii “Al. I. Cuza” pregătită de profesoara Adriana Albuşoiu, iar pe al treilea  formaţia de la “Mihu Dragomir”, antrenată de profesoara Mihaela Iliescu. Poziţia a patra i-a revenit echipei şcolii “Ion Băncilă” pregătită de profesoara Ionela Ivănescu. Primele trei clasate au primit diplome din partea IŞJ Brăila, cupe şi medalii din partea DJST Brăila şi tot Direcţia le-a oferit tricouri campioanelor judeţene, festivitatea de premiere fiind oficiată de oficiali ai celor două instituţii, Corina Andronache şi Gabriel Marian Babeş.

La etapa judeţeană a Gimnaziadei de volei lotul echipei de la “I. L. Caragiale” a cuprins următoarele jucătoare: Andreea Ionescu, Teodora Marin, Cristina Condruz, Nicoleta Nistor, Andreea Mihăilă, Gabriela Chiriac, Liliana Filip, Teodora Miron, Andreea Neculae, Alexandra Stan, Georgiana Puia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro