Mergi la conţinutul principal

“Gala micului atlet” - concurs atletic de verificare

* competiția a fost organizată de CSM Brăila, iar premiile au fost asigurate de către DJST * “Rezultatele obținute de sportivi sunt bune pentru perioada în care ne aflăm”, ne-a declarat antrenoarea Irina Roată

 

Cel de-al doilea concurs de verificare la atletism a fost organizat de CSM Brăila și s-a numit “Gala micului atlet”. Competiția a fost rezervată juniorilor de toate categoriile.

“Având sprijinul DJST Brăila, care a asigurat premiile, am putut organiza o competiție în care sportivii să-și verifice actualul stagiu de pregătire. La “Gala micului atlet” au concurat atleții juniori I, II și III, de la CSM Brăila și LPS Brăila, iar rezultatele obținute de sportivi sunt bune pentru perioada în care ne aflăm”, ne-a declarat antrenoarea Irina Roată.

Proba de 50 m garduri, la juniori I, a fost câștigată de Alexandru Șendrea, atlet pregătit de antrenoarea Irina Roată, iar pe locul al doilea s-a clasat Darius Tehiu (LPS Brăila), de la grupa antrenorului Fănel Ionescu. La juniori II, tot la 50 m garduri, s-a impus Cosmin Moise de la LPS Brăila, acesta fiind urmat pe podium de colegul său de club Cosmin Pitulice, de la grupa antrenoarei Sica Lazăr și de Ștefan Lîlă, pregătit la CSM Brăila de Anamaria Codreanu. Podiumul la garduri, la juniori III a fost ocupat în ordine de Robert Bălin, Mario Grozea, ambii de la CSM Brăila, Luca Satnoianu de la LPS Brăila.

Proba feminină de 50 m garduri, la junioare III, a fost câștigată de Safira Barbu de la CSM Brăila, iar pe pozițiile următoare s-au situat două atlete de la LPS Brăila, Alessia Popescu și Maria Bunea.

La 50 m plat, juniori I, s-a impus Denis Neacșu de la CSM Brăila, următoarele două locuri fiind adjudecate de sportivii de la LPS Brăila, Darius Techiu respectiv David Gheosu. Tot la viteză, dar la juniori II primele trei locuri au fost ocupate în ordine de Claudiu Dima (CSM Brăila), Damian Toma (LPS Brăila) și Ștefan Lîlă (CSM Brăila). La juniori III au fost aceeași protagoniști ca și la garduri: 1. Robert Bălin, 2. Mario Grozea, ambii CSM Brăila, 3. Florentin Lazăr (LPS Brăila). Proba similară a fetelor a fost câștigată la junioare II de Andreea Mocanu (LPS Brăila), aceasta fiind urmată de colega de club Andreea Marinescu. La junioare III, primele două poziții au fost ocupate de Bianca Bratosin respectiv Ștefania Coteș, locul al treilea fiind împărțit de două atlete, Cătălina Burtea și Rebeca Băjănică.

Ștefan Lîlă a câștigat proba de săritură în lungime rezervată juniorilor II, pe locul al doilea s-a clasat Cosmin Moise iar pe al treilea Laurențiu Stan. La juniori III, primele locuri au fost adjudecate de: 1. Robert Bălin, 2. Mario Grozea, 3. Eduard Băietu.

La triplusalt, juniori I, s-a impus Alexandru Șendrea urmat de Raul Cîrlan. Rareș Serafim a câștigat la juniori II iar Robert Iordache la juniori III. La feminin s-au remarcat Maria Bunea, Sara Covaci și Alessia Popescu.

Primii trei clasați au primit diplome și medalii, însă toți sportivii prezenți au fost recompensați de către DJST, finanțatoarea competiției, cu pungi cu dulciuri.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro