Mergi la conţinutul principal

“Fii activ cu Special Friends”

• eveniment sportiv organizat de Special Friends în colaborare cu Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă şi cu sprijinul loogistic al DJST Brăila

 

Clubul Special Friends, în colaborare cu Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) şi cu sprijinul loogistic al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila (DJST), a organizat un interesant eveniment sportiv - recreativ: “Fii activ cu Special Friends”. Evenimentul sportiv, cu 48 de participanţi, tineri, copii asistaţi social, persoane cu dizabilităţi, sportivi paralimpici, profesori de educaţie fizică, antrenori, insoţitori şi familiile lor, a avut loc la baza DJST din Parcul Monument

La darts a câştigat Nicolas Nicola (Special Friends), podiumul fiind completat de Georgiana Secielian ( Vasile Alecsandri) şi de Emilia Constantin (Special Friends). Primele trei locuri la competiţia de aruncări la coşul de baschet au fost ocupate, în ordine, de Vasilica Zamfir (Special Friends), Stelică Armă şi de Mirela Pastramă, ambii de la CSEI.

La badminton, pe primul loc s-a clasat Daniel Stoian (Special Friends), pe al doilea Gheorghiţă Stan, iar pe al treilea Pavel Lupaşcu, ambii de la CSEI.

“Am dorit ca această competiţie să conducă la socializare şi integrare prin sport între elevi şi persoane cu dizabilităţi, indiferent de categoria socială, profesie sau vârstă”, a declarat la finalul evenimentului sportiv Fănuţa Leocă, preşedinta clubului Special Friends Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro