Mergi la conţinutul principal

“Fănuș Neagu”, calificată la turneul final de baschet al ONSS

* performanța vine dupăștigarea turneului de zonă, fete gimnaziu, de la Constanța

 

Echipa de baschet fete gimnaziu, de la școala “Fănuș Neagu” Brăila, pregătită de profesorii Viorel Ivan și Lucian Urse, s-a calificat la etapa națională din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS).  

La turneul de zonă de la Constanța echipa școlii “Fănuș Neagu” a obținut victorii pe linie: 34-9 cu reprezentanta județului Constanța, 31-27 cu cea a județului Galați, iar în finală a dispus cu 37-21 de formația județului Buzău. Pe lângă locul întâi la etapa de zonă, unul echivalent cu o calificare la faza națională, echipa brăileană a mai obținut și un premiu special, Mara Gheorghe fiind desemnată cea mai bună jucătoare a turneului de la Constanța, pentru că a marcat nu mai puțin de 80 de puncte la această competiție.

Faza națională se va desfășura la Oradea, în perioada 19-22 mai.

“Felicit fetele pentru felul cum au abordat toate partidele, pentru încrederea în propriile forțe, pe care au avut-o încă din startul competiției și pentru rezultatele foarte bune obținute pe tot parcursul turneului. Sunt convins că vor face o figură frumoasă și la etapa națională”, ne-a declarat profesorul Viorel Ivan.

Lotul echipei de baschet: Mara Gheorghe, Veronica Mihu, Ștefania Tălpău, Anamaria Băjenaru, Ana Maria Stan, Alexandra Vasile, Maria Dumitru, Maria Tudorache, Bianca Lipan, Mihaela Ungureanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro