Mergi la conţinutul principal

“Fănuș Neagu” a câștigat etapa județeană a ONSS - Cupa Timbark Junior, la fotbal fete U12

• la această competiție au participat șase echipe

 

În perioada 21-23 noiembrie s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar - Cupa Timbark Junior, la fotbal fete U12, competiție la care în acest an au participat șase echipe. Iar campioană județeană a devenit echipa Școlii Gimnaziale “Fănuș Neagu”, pregătită de profesorul Lucian Urse.

Cele șase formații au fost împărțite în două grupe iar rezultatele din această fază au fost următoarele:

Grupa A

Chiscani - Tudor Vladimirescu 1-1

“Mihai Eminescu” - Tudor Vladimirescu 4-2

“Mihai Eminescu”- Chiscani 5-0

Clasament Grupa A: 1. “Mihai Eminescu” 6 puncte, 2. Tudor Vladimirescu 1 punct, 3. Chiscani 1 punct.

Grupa B

“Fănuș Neagu” - Cazasu 3-0

Cazasu - Râmnicelu 0-3

Râmnicelu - “Fănuș Neagu” 2-1

Clasament Grupa B: 1. Râmnicelu 6 puncte, 2. “Fănuș Neagu” 3 puncte, Cazasu 0 puncte.

În prima semifinală, echipa școlii “Fănuș Neagu” s-a impus cu 2-1 în partida cu omologa de la “Mihai Eminescu”, iar în cea de a doua, formația școlii din Râmnicelu a câtigat cu 2-0 jocul cu echipa de la Tudor Vladimirescu.

Finala mare, disputată între echipele de la “Fănuș Neagu” și Rămnicelu, a fost câștigată cu 1-0 de prima formație. Pe locul al treilea s-a clasat formația de la “Mihai Eminescu', învingătoare cu 3-0, în disputa cu cea de la Tudor Vladimirescu.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Brăila, reprezentat de inspectorul de specialitate, profesor Roxana Oancea, iar responsabil de competiție a fost profesorul Florin Giurgiu.

Lotul de jucătoare al echipei câștigătoare: Daria Stanciu, Cosmina Urse, Sofia Nica, Alessia Sava, Ana Ghiorghiu, Sara Huțu, Bianca Ion, Alexia Iova, Andrada Gheorghe, Adelina Mardale, Alexia Ghelase.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro