Mergi la conţinutul principal

“Dumi Gym” Ianca, nota 10 pentru organizarea Cupei Federaţiei Române de culturism şi fitness

• clubul din Ianca a avut rezultate notabile şi în plan sportiv • Robert Căpăţână şi Ionuţ Novac au cucerit medaliile de aur, iar Claudiu Şontică şi Auraş Bratu au intrat în posesia celor de argint

 

Clubul “Dumi Gym”, în parteneriat cu Primăria oraşului Ianca şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness, a organizat impecabil în acest an una dintre cele mai importante competiţii de culturism de pe plan naţional, Cupa Federaţiei Române de culturism şi fitness, eveniment la care au participat 120 de sportivi.

La competiţia care a avut loc la Casa de cultură a oraşului Ianca, s-a concurat la 37 de categorii, de la juniori mici până la masters, iar reprezentanţii clubului organizator au obţinut rezultate remarcabile.

Robert Căpăţână şi Ionuţ Novac au fost cei mai buni la categoriile lor şi au cucerit medaliile de aur, iar Claudiu Şontică şi Auraş Bratu au intrat în posesia medaliilor de argint. Mai mult, Robert Căpăţână a fost cooptat în lotul naţional al României pentru a participa la Campionatele Balcanice din 2018.

La această competiţie derulată la Ianca, Ionuţ Banu, Alexandru Râp şi Radian Gheorghe, sportivi legitimaţi de asemenea la clubul “Dumi Gym”, au ajuns în finalele probelor la care au concurat şi şi-au asigurat astfel un loc între primii şase sportivi la categoriile lor de greutate.

Primii trei clasaţi au primit premii constând în cupe, medalii, diplome, precum şi suplimente nutritive.

“Sunt foarte fericit atât pentru faptul că organizarea a fost ireproşabilă, iar forul de specialitate de la Bucureşti ne-a acordat nota 10 la acest capitol, dar şi pentru rezultatele obţinute de sportivii clubului «Dumi Gym»: două medalii de aur, două de argint şi alţi trei finalişti. Iar Robert Căpăţână a fost selecţionat în lotul României pentru Campionatele Balcanice care vor avea loc anul viitor. Însă participarea lui la această competiţie va fi posibilă numai dacă se va pregăti în continuare la fel de serios”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, preşedintele clubului “Dumi Gym” Ianca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro