Mergi la conţinutul principal

“Dubla” HC Dunărea - Viborg HK se dispută în weekend, în Polivalentă

• primul meci are loc sâmbătă, de la ora 12.00 iar cel de-al doilea se va disputa duminică, de la ora 13.15 • ambele partide sunt televizate

 

Conducerea clubului HC Dunărea a reuşit să convingă cea mai titrată echipă din EHF European League, Viborg HK, să dispute ambele meciuri din runda a III-a a acestei competiţii, ultima înainte de faza grupelor, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila.

Astfel că, în acest weekend, HC Dunărea va susţine pe teren propriu “dubla” europeana cu echipa daneză. Formaţia pregătită de croatul Neven Hrupec s-a pregătit în această săptămână pe noua suprafaţă de joc, care a fost montată în weekend-ul trecut în Sala Polivalentă.

“La sfârşitul săptămânii trecute a fost montată suprafaţa de joc deoarece suntem obligaţi să avem doar teren de handbal în această fază a competiţiei. Mulţumim Federaţiei Române de Handbal pentru spijinul pe care ni l-a acordat şi pentru că ne-a pus la dispoziţie suprafaţa de joc pe care aceasta o deţine. Din păcate, disputăm din nou aceste două partide foarte importante fără spectatori dar ne bucurăm că televiziunile s-au arătat interesate de transmiterea acestor meciuri”, a declarat George Caranica preşedintele HC Dunărea Brăila.

Primul meci va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 12.00 iar cel de-al doilea se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 13.15. Ambele vor fi transmise de Digi Sport, Telekom şi Look Sport.

Vă reamintim că HC Dunărea s-a calificat în această fază a EHF European League, după ce a eliminat-o pe Tertnes Bergen din Norvegia. Ambele partide s-au disputat la Brăila. Formaţia pregătită de croatul neven Hrupec a câştigat cu 28-26 primul meci dar l-a pierdut pe al doilea cu 26-25. Golul calificării pentru HC Dunărea a fost marcat de Bojana Milic.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro