“Dublă” a lui Mădălin Calu în partida Viitorul Ianca – Voința Limpeziș, 3-1 | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

“Dublă” a lui Mădălin Calu în partida Viitorul Ianca – Voința Limpeziș, 3-1

• formația din Ianca se menține din punct de vedere sportiv în Liga a III-a • după etapa a 8-a, Viitorul ocupă locul al 3-lea în turneul play-out din Seria a II-a

 

Etapa a 8-a a turneului play-out al Ligii a III-a a consemnat menținerea din punct de vedere sportiv a echipei Viitorul Ianca în acest eșalon fotbalistic.

Ceea ce părea de domeniul fanteziei la finalul lui 2023, când formația din Ianca avea doar 11 puncte și se afla pe penultimul loc în Seria a II-a, a devenit acum realitate. Viitorul nu numai că a acumulat 28 de puncte, echivalentul salvării de la retrogradare, dar are șanse mari să încheie actuala stagiune fotbalistică pe locul al 3-lea în play-out.

În etapa a 8-a, Viitorul Ianca a câștigat cu 3-1 partida cu Voința Limpeziș, care a venit la acest joc cu doar 11 jucători. Iar din tribună unii spectatori afirmau că doi-trei fotbaliști de la formația adversă nu sunt legitimați la Voința Limpeziș. Era o altă variantă la care, dacă s-ar fi confirmat, puteau să apeleze cei din conducerea clubului pentru a obține victoria în această partidă.

Dar nu a fost nevoie de alte intervenții pentru că, deși au făcut un joc slab, jucătorii pregătiți de Nicușor Baldovin s-au impus cu 3-1.

Dominarea formației gazdă s-a concretizat în minutul 16, moment al partidei în care Cheleș a șutat de la 22 de metri și a deschis scorul, 1-0, pentru Viitorul Ianca. Putea fi repede 2-0, dar Marius Coman a ratat din 6 metri.

Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ.

Echipa gazdă a început bine și repriza a doua dar, contrar cursului jocului, în minutul 53 Alexandru Lemnaru a restabilit egalitatea. Au urmat alte două ratări mari ale formației din Ianca, ambele avându-l în prim plan pe M. Coman. În minutul 72, Mădălin Calu a fost faultat clar în suprafața de pedeapsă a oaspeților, dar nu a primit lovitura de la 11 metri. Zece minute mai târziu, Viitorul Ianca a beneficiat de un penalty iar Mădălin Calu a marcat cu emoții, pentru că mingea a lovit întâi bara și apoi a poposit în plasă, min. 82: 2-1.

În minutul 90, golgheterul echipei gazdă, Mădălin Calu, a realizat “dubla” și Viitorul Ianca s-a impus cu 3-1.

“Nu am făcut un joc strălucit, dar am câștigat cele 3 puncte. Ce am realizat în partida cu Dacia Unirea, dacă atunci am jucat foarte bine? Am pierdut. Suntem salvați matematic de la retrogradare iar în ultimele două partide vom da credit și jucătorilor care au evoluat mai puțin, ca să ne facem o idee pe cine vom putea conta în campionatul următor”, ne-a declarat antrenorul Nicușor Baldovin.

Viitorul Ianca: Gabor – Tudor, Defta, Moroianu, Trandafir – S. Stoica, G. Oprea, F. Dima, M. Calu, Cheleș - M. Coman. Au mai jucat: Naiman, Neicu, A. Stoica, Manolache, Brăilă.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro