Mergi la conţinutul principal

“Duș rece” pentru Viitorul Ianca în primul meci din retur

• formația pregătită de Adrian Baldovin a pierdut fără drept de apel, 0-5, partida cu Dinamo Bacău • “Sper să fie un accident, să învețe din această înfrângere, care a fost ca un duș rece”, spune antrenorul Adrian Baldovin

 

Viitorul Ianca a început returul cu o înfrângere severă, 0-5, pe teren propriu, cu una dintre codașele seriei a II-a, Dinamo Bacău. Ținând însă cont că echipa de seniori din Bacău a fost preluată de Academia de Fotbal a lui Cristi Ciocoiu și că aici evoluează cei mai buni jucători ai acestei grupări fotbalistice, lucrurile se schimbă. Iar de acest aspect, elevii antrenorului Adrian Baldovin nu au ținut cont, ei au mers poate pe ideea că sunt câștigători din start, lucru total eronat. A mai venit repede, în minutul 3, autogolul lui Moroianu care le-a turnat plumb în ghete jucătorilor de la Viitorul. Padovei (min. 5) a rămas singur cu Mihai dar a ratat. Două minute mai târziu, Popa putea restabili egalitatea, însă mingea trimisă de el cu capul a lovit un adversar, transversala și a ieșit în corner.

Dinamo Bacău și-a dublat avantajul, 0-2, în minutul 9, prin Padovei, după o altă gafă a apărării gazdelor, de data acasta cel care a greșit fiind Comșa. Padovei a realizat “dubla” în minutul 19 și era 3-0 pentru oaspeți. Până la pauză, echipa vizitatoare a mai înscris de două ori prin Padovei (min. 29) și Chisăreanu (min. 33), era 5-0 pentru Dinamo și partida era jucată.

În repriza a doua, ocaziile mari au lipsit. oaspeții au fost preocupați de menținerea rezultatului, Viitorul Ianca s-a zbătut, însă nu a mai reușit mare lucru. Poate șutul lui Băluță ar fi putut schimba ceva pe tabelă, în minutul 74, dar s-a opus portarul oaspeților. Cozman putea de asemenea să marcheze golul de onoare, în minutul 81, dar mingea șutată de el a trecut pe lângă poartă. Dobre a țintit bara porții apărate de Mihai, în minutul 82. Astfel că, după ce în tur a pierdut cu 4-1, Viitorul Ianca a fost învinsă cu 5-0 pe teren propriu și în returul de la Plopu.

“N-am tratat serios jocul. L-am abordat cu superficialitate și, când ne-am dat seama de acest lucru, era prea târziu. A fost o totală lipsă de concentrare din partea noastră, fotbaliștii noștri au crezut că sunt învingători înainte de începerea jocului. Sper să fie un accident, să învețe din această înfrângere, care a fost ca un duș rece și să recupereze punctele pierdute”, ne-a declarat imediat după meci antrenorul Adrian Baldovin.

Viitorul Ianca: A. Mihai – Popa, Moroianu (min. 67: Cozman), Comșa - Coteț, Postolea (min. 67: Cheleș), Păvălache, Ciucureanu – Petrache (min. 67: Ursu), M. Coman (min. 75: Șoptică), Ciochină.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro