Mergi la conţinutul principal

“Cupa primăverii” - mega turneu de fotbal în sală la Brăila

• participă 16 echipe de la instituţii şi firme brăilene • vinerea trecută a avut loc şedinţa tehnică • turneul va începe pe 19 martie

 

Comisia de fotbal în sală, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila, organizează “Cupa primăverii” la fotbal în sală, o mega competiţie la care vor participa 16 echipe. Turneul va începe pe data de 19 martie însă şedinţa tehnică cu participantele de la prima ediţie, când s-au tras la sorţi grupele dar s-a alcătuit şi ţintarul meciurilor, a avut loc vinerea trecută.

Astfel, conform tragerii la sorţi, din grupa A fac parte Armata, ANAF, ISU, Transmarian; din grupa B, Ronţăilă, Yazaki, BRN, Poliţia; din grupa C, Pricons, Carrefour, Rodbun, VARD, iar din grupa D, Inspectoratul Şcolar, Penitenciarele, Jandarmii, CCO.

La acest eveniment au fost prezenţi reprezentanţii formaţiilor care vor lua startul la prima ediţie a turneului, Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF şi Adrian Manole, preşedintele Comisiei de fotbal în sală.

“Am făcut şedinţa tehnică mai devreme, deoarece dorim ca acest turneu să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Echipele au timp să se pregătească, pentru a le putea oferi spectatorilor meciuri echilibrate şi spectaculoase”, ne-a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

“Sunt convins că va fi o competiţie care va avea priză la public deoarece la ea vor participa atât echipe de la instituţii cât şi de la firme. Este cel mai mare turneu de fotbal în sală care s-a organizat în Polivalentă şi vom face toate pregătirile aferente ca acesta să fie unul reuşit din toate punctele de vedere”, a comentat cu acest prilej Adrian Manole.

După ce a fost prezentat regulamentul, secretarul AJF Brăila, Mihai Ianoş, a alcătuit şi ţintarul meciurilor din primele două zile ale turneului.

 

Pe 19 martie se dispută meciurile:

ISU – Armata

BRN – Ronţăilă

ANAF – TransMarian

Yazaki – Poliţia

 

Pe 20 martie se dispută meciurile:

Rodbun – Pricons

Jandarmii – Inspectoratul Şcolar

Carrefour – VARD

Penitenciarele - CCO

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro