Mergi la conţinutul principal

“Crăciun de Poveste”, concert la Casa Tineretului

* vor evolua pe scena Casei Tineretului Orchestra de Cameră "George Cavadia", condusă de Petrea Gogu, Corul Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard", dirijor Daniel Nistor, mezzosoprana Florentina Soare și Clubul de dans "Valentina Dance" * prețul unui bilet pentru elevi va fi de numai 10 lei

 

"Crăciun de poveste" este titlul concertului vocal-instrumental extraordinar organizat în ziua de joi, 23 decembrie a.c., ora 18.30, la Casa Tineretului de Filarmonica "Lyra - George Cavadia", împreună cu Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brăila. Evenimentul este dedicat Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului.  

"Pentru a crea o atmosferă de poveste, Orchestra de Cameră "George Cavadia", condusă de Petrea Gogu, Corul Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați, dirijor Daniel Nistor, mezzosoprana Florentina Soare, Clubul de dans "Valentina Dance" și muzicologul Laura Sava vă propun să audiați cele mai cunoscute bijuterii muzicale din creația compozitorilor români și străini", se precizează în comunicatul trimis, zilele acestea, de reprezentanții Filarmonicii "Lyra - George Cavadia" Brăila.

Locurile fiind limitate, brăilenii sunt invitați să-și procure din timp bilete pentru "Crăciunul de poveste" de la Agenția Filarmonicii brăilene, situată pe Strada Ana Aslan nr. 29 (aproape de Catedrala "Sf. Nicolae") sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți de 20 de lei, iar pentru elevi de numai 10 lei.

Crăciun fericit, de poveste, tuturor!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro