Mergi la conţinutul principal

“Bohemian Rhapsody” și “Zootopia” pot fi văzute pe Faleză

* “Bohemian Rhapsody”, filmul lăudat de critici și distins cu patru premii Oscar, poate fi văzut miercuri, 8 septembrie * filmul de animație “Zootopia” va rula joi, 9 septembrie * proiecțiile în aer liber sunt oferite printr-un proiect marca CineFeel Brăila

 

CineFeel Brăila continuă să aducă în fața publicului brăilean cele mai bune filme! Săptămâna aceasta, tot la scena de la Faleză și tot de la ora 20.00, două noi producții pot fi văzute de iubitorii de film, fiind vorba de “Bohemian Rhapsody” și “Zootopia”.

“Bohemian Rhapsody” (2018) va rula miercuri, 8 septembrie, filmul fiind

o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului “Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil “Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum “We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani. Filmul “Bohemian Rhapsody” a fost distins cu patru premii Oscar în 2019 pentru “Cel mai bun actor în rol principal” (Rami Malek), “Cel mai bun montaj”, “Cel mai bun mixaj de sunet” și “Cel mai bun montaj de sunet”. De asemenea, pelicula a primit și două Globuri de aur pentru “Cel mai bun film (dramă)” și “Cel mai bun actor (dramă)”.

Joi, 9 septembrie, vine rândul celor mici să se bucure de frumoasa animație “Zootopia”. Povestea filmului se petrece în orașul animal Zootopia, unde o vulpe “cu gura mare” trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Polițistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin țintele unei conspirații sunt obligați să lucreze împreună și descoperă că și dușmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni. Filmul a primit în 2017 premiul Oscar pentru “Cel mai bun film de animație”.

Reamintim că CineFeel Brăila va continua să organizeze seri de film în aer liber pe parcursul acestei toamne, atât timp cât vremea va permite acest lucru, proiectul fiind derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro