Mergi la conţinutul principal

“BMW” oprit în stația de autobuz și “Dacia” staționată pe loc de parcare pentru cei cu handicap

* în ultima săptămână, polițiștii locali au acționat pentru depistarea șoferilor care staționează pe trotuare, în stații de autobuz sau pe locurile rezervate persoanelor cu handicap * șoferul unui “BMW” staționa în stația mijloacelor de transport de la Teatrul “Maria Filotti”, iar un șofer cu “Dacia” se afla pe un loc destinat persoanelor cu handicap

 

Staționări interzise, în stații de autobuz sau pe locuri rezervate persoanelor cu handicap. În perioada 14 – 21 iunie, Poliția Locală Brăila a acționat pe raza Municipiului Brăila, pentru a verifica modul în care staționează și parchează unii șoferi. S-au dat mai multe amenzi celor care nu au ținut cont de lege și au staționat cu mașinile unde au avut chef.

Potrivit polițiștilor locali, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, privind circulația și staționarea autovehiculelor pe trotuare, împiedicând circulația pietonilor, pe scuaruri și în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap marcate și semnalizate corespunzător, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 700 lei.

A fost depistat brăileanul R. D., în vârstă de 65 ani, în zona Piața Traian, care a primit amendă în valoare de 100 lei, întrucât în calitate de conducător al autovehiculului marca “BMW” a staționat cu autovehiculul în stația mijloacelor de transport în comun de la Teatrul “Maria Filotti”.

Brăileanul G. E., în vârstă de 50 ani, din oraș Însurăței, a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 lei, el fiind depistat pe B-dul Al.I.Cuza, în parcarea Bl.104, unde în calitate de conducător al autovehiculului marca “Dacia” a staționat pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu handicap, loc marcat și semnalizat corespunzător.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro