Mergi la conţinutul principal

“Anxietatea și depresia la copil”, workshop gratuit la Biblioteca Județeană

* evenimentul are loc sâmbătă, 19 februarie, și va fi susținut de psihologul Luminița Filipoiu

 

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila vă invită sâmbătă, 19 februarie 2022, ora 13.30, la workshop-ul gratuit “Anxietatea și depresia la copil”, susținut de psihologul Luminița Filipoiu. În cadrul evenimentului veți putea afla mai multe despre cauzele, simptomele și tratamentul depresiei la copii sau adolescenți și cum pot aborda părinții această tulburare afectivă.

Psiholog clinician, psihoterapeut și expert psiholog judiciar, Luminița Filipoiu are o experiență de peste 25 ani în lucrul cu copiii și adulții. Este implicată în numeroase activități sociale organizate în colaborare cu Biserica, cu școlile din mediul rural și liceele brăilene. Începând din 2018, Luminița Filipoiu a organizat la bibliotecă numeroase workshop-uri sub genericul ”De vorbă cu psihologul”, în cadrul cărora a abordat teme de interes pentru publicul larg, precum și tehnici de mindfulness si relaxare.

Coordonatorii workshopului sunt Luminița Filipoiu (psiholog) și Adriana Trică (bibliotecar).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro