Mergi la conţinutul principal

“Am luat act” că Cătălin Boboc este arogant şi penibil

Cătălin Boboc, care a ajuns prin tactici pesediste (adică inventate de PSD) în funcţia de prefect al Brăilei, continuă să facă aroganţe, în stilu-i deja consacrat.

Concret, Boboc, care a ajuns prefect intrând pe uşa din dos a instituţiei, fiind împins de prietenii săi liberali de la Bucureşti, încearcă în continuare să convingă publicul că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic depalasat în cazul numirii sale în postul de prefect al Brăilei.

Iar ultima mişcare făcută de Boboc a fost să arate pe Facebook o adresă prin care ANFP transmite Ministerului Afacerilor Interne că “a luat act”, printre altele, şi de numirea lui Boboc în postul de prefect de Brăila. Şi că, vezi-Doamne,  asta ar însemna că el, Cătălin Boboc, este în regulă, că îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi prefect, din moment ce nici ANFP nu a avut nimic de obiectat.

Nu, lucrurile nu stau deloc aşa. Din punctul meu de vedere, Boboc poate să facă avioane din hârtiile pe care le-a solicitat la ANFP sau altor instituţii publice. În realitate, Cătălin Boboc nu era funcţionar public şi nici nu avea studii de specialitate, ca să poată deveni prefect.

Boboc ştie foarte bine că în cazul său s-a încercat (şi s-a reuşit) găsirea unei soluţii de avarie care să dea aparenţa de legalitate în cazul numirii sale ca prefect. Aşa s-a ajuns ca el (şi alţii ca el) să fie făcut peste noapte funcţionar public parlamentar, ca să poată fenta  legea.

Şi, în loc să tacă din gură şi să zică mersi că are loc de muncă la prefectură, Cătălin Boboc face aroganţe postând pe Facebook hârtii pe care scrie că acordul privind numirea sa nu a fost semnat la 3 noaptea, aşa cum susţin unii, ci pe 13 decembrie 2019, ziua-n amiaza mare.

Un fel de “Băăăi, deci nu e cum ziceţi voi, mă, sărakilor! Nu a fost, mă, 3 noaptea...”, de parcă ora conta, nu modul parşiv şi în dispreţ total faţă de lege prin care Cătălin Boboc a fost numit prefect la Brăila. (DisPREŢUL Corect)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro