Mergi la conţinutul principal

“Alexandru Ioan Cuza”, campioană județeană la fotbal

• la competiția de fotbal rezervată elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, din cadrul O.N.S.S., au participat 27 de echipe

 

Una dintre competițiile din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S.), cea de fotbal, rezervată elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, a avut un număr foarte mare de echipe la start, 11 formații au fost din Municipiul Brăila și 16 din mediul rural. Cele din municipiu au fost împărțite în 2 serii, cele din mediul rural în 4 serii, iar competiția s-a derulat în perioada octombrie 2023 – februarie 2024.

După desfășurarea meciurilor din grupe, în finala turneului județean de fotbal băieți al O.N.S.S. s-au calificat 4 echipe, 2 din Municipiul Brăila și 2 din mediul rural.

Cele patru formații s-au “duelat” între ele, iar locul întâi i-a revenit echipei Școlii Gimnaziale “Alexandru Ioan Cuza”, pregătită de profesorul Iulian Bogoș. Formația de la “Mihai Eminescu”, profesor Marius Marchidanu, a ocupat locul al doilea, iar cea de la “Spiru Haret” Însurăței, pregătită de Romeo Preda, a încheiat competiția pe locul al treilea. Echipa Liceului tehnologic “Nicolae Oncescu” din Ianca, pregătită de profesorul Alin Ciucă, a ocupat poziția a patra.

“Au fost meciuri atractive, cu multe rezultate spectaculoase, ceea ce demonstrează că fotbalul juvenil, la nivelul județului Brăila, încă reușește să atragă viitori sportivi. La buna desfășurare a competiției au contribuit: I.S.J. Brăila, C. N. “Ana Aslan” (care a pus la dispoziție baza sportivă), SPAMAC Brăila (care a asigurat asistența medicală) și, nu în ultimul rând, AJF Brăila”, a fost concluzia profesorilor Gianin Oprea și Mihai Anghel, organizatorii competiției.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro