Mergi la conţinutul principal

“Absoluto Brăila” a cucerit 31 de medalii la Cupa României la Brazilian Jiu Jitsu

• 6 brăileni au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere • sportivii pregătiţi de Nicolae Garbă au obţinut şi locul întâi la secţiunea - cea mai bună echipă sub 18 ani

 

La ediţia 2018 a Cupei României la Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) au participat sportivi la toate categoriile de vârstă, copii, juniori, adulţi, master 1, practicanţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 ani, respectiv master 2, practicanţi cu vârste peste 35 de ani. Iar la această competiţie care a contat totodată şi ca primă etapă BJJ Belt League, “Absoluto Brăila”, primul club de acest gen înfiinţat pe plan local, care este afiliat celui mai prestigios club de Jiu Jitsu Brazilian şi MMA, Absoluto Bucureşti, condus de profesorul Mihăiţă Tudor, prima centură neagră din Romania în BJJ, a participat cu 30 de sportivi şi a cucerit 31 de medalii, 6 de aur, 12 de argint şi 12 de bronz.

Rareş Gavrilă, Paul Scurtu, David Damian, Rareş Vasile, Ramona Grosu, Narcisa Bordea, au urcat pe prima treaptă a podiumului, obţinând implicit medaliie de aur la categoriile la care au participat. Mihai Asiminei, Adrian Asiminei, Iulian Stan, Florin Toader, Alexandru Furfurică, Alexandru Stan, Vlad Beliciu, Alexandru Bazon, Larisa Bordea, Daria Ioan, Aurelian Lungu, Alexandru Bordeanu, au urcat pe teapta a doua a podiumului de premiere, iar Lucian Curea, Andrei Bumbaru, Cosmin Ştefănucă, Luca Croitoru, Ştefan Turcu, Luca Caterenciuc, David Caterenciuc, Darius Olteanu, Iulian Radu, George Zugravu, Marius Grădinaru, Aurelian Lungu şi-au trecut în cont medaliile de bronz. 

Copiii pregătiţi de Nicolae Garbă la clubul “Absoluto Brăila” au obţinut la această ediţie a Cupei României la BJJ şi locul 1 la secţiunea - cea mai bună echipă sub 18 ani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro