Mergi la conţinutul principal

“A fost o săptămână bună”

* a spus Laurențiu Ivan după jocul școală de sâmbăta trecută la care au participat 32 de jucători, unii de la Academia Stars Brăila * în amicalul de astăzi cu Sportul Chiscani, în lotul Daciei Unirea pot apărea portarul Duță și un alt fotbalist de la Concordia Chiajna

 

Nici după a doua săptămână de pregătire, Dacia Unirea nu a reușit

să-și întărească lotul cu jucători seniori cu experiență, dar antrenorul Laurențiu Ivan este mulțumit de modul în care s-au pregătit elevii săi.

Sâmbăta trecută, antrenorii brăileni au programat un joc școală care a avut loc pe terenul din localitatea Lacu Sărat. Probabil că astăzi, după amicalul de la Sportul Chiscani, Laurențiu Ivan va decide cine va rămâne în lotul Daciei Unirea.

Este posibil ca în acest test de verificare, la formația din Liga a II-a să evolueze fostul portar Duță, dar și un alt jucător, coleg cu acesta la Concordia Chiajna.

“Eu sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii din lotul Daciei Unirea. A fost o săptămână bună. Ne-am mai înmulțit, pentru că au mai venit câțiva de la Stars Brăila. Săptămâna trecută ne-am atins scopul, am avut antrenamente cu caracter fizic dar și cu mingea, pe terenul celor de la Stars, cărora le mulțumim și pe această cale că

și-au decalat ședințele lor de pregătire și ne-au lăsat pe noi să ne antrenăm. Am încheiat săptămâna cu un joc școală la care au participat 32 de jucători și sunt câțiva copii pe care ne putem baza. La amicalul cu Sportul Chiscani ar putea să apară în lot fostul nostru portar, Duță, care dealtfel a fost împrumutat la Brăila până în vară, dar și un alt fotbalist de la Concordia Chiajna. După acest amical vom renunța la jucătorii care nu corespund pretențiilor noastre”, ne-a declarat Laurențiu Ivan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro