Mergi la conţinutul principal

“Ștafeta viitorilor campioni”, ediția a XIII-a, și-a desemnat câștigătorii

* au participat elevi de la cinci școli * “Am găsit copii de perspectivă pentru practicarea atletismului de performanță”, spune profesoara Anilena Anton

 

“Ștafeta viitorilor campioni”, ediția a XIII-a, competiție de atletism organizată de Liceul cu Program Sportiv Brăila (LPS), a reunit la start elevi de la cinci școli gimnaziale din Brăila.

Participanții au luat startul în trei probe și anume cea de ștafetă, 30 m plat și săritura în lungime de pe loc.

Cu toate că a fost doar un concurs amical, cei care au concurat, mai precis elevi de clasa a III-a și a IV-a, s-au luptat cu o mare ambiție pentru a ocupa un loc bun pe podium.

Proba de ștafetă a fetelor a fost câștigată de elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”, pregătiți de profesoara Mia Dimian, componența ștafetei fiind Adina Șerban, Antonia Ghionea, Daria Panțîru, Daria Cocianu, Melisa Petre.

Pe locul al doilea s-a clasat ștafeta Școlii Gimnaziale “I.L. Caragiale”, pregătită de profesorii Victor Șerban și Valeriu Rusu în componența căreia s-au regăsit Amalia Sălcianu, Răduca Paraschiv, Ioana Dănilă, Teodora Mardale, Aura Țuțulan, iar poziția a treia i-a revenit ștafetei de la LPS Brăila, pregătită de profesoara Anilena Anton. Pentru LPS au alergat următorii sportivi: Oana Stroe, Ștefănița Leonte, Bianca Nedelcu, Andrada Dumitrașcu, Daria Crivăț.

La băieți s-a impus tot ștafeta de la “Vasile Alecsandri”, pentru care au concurat Ștefan Stanciu, David Țone și Andrei Pungă, pregătiți de profesoara Mia Dimian.

Podiumul a fost completat de ștafeta LPS Brăila, în componența Robert Diaconu, Eduard Hulea, David Dragomir, Denis Dragomir, Marco Cocu, profesor Anilena Anton, respectiv ștafeta de la “I.L. Caragiale”, în componența Cosmin Neamu, Darius Roman, Darius Sighinaș, Răzvan Mustafa, Rareș Bucur, profesori Victor Șerban și Valeriu Rusu.

La 30 m plat fete, pe primele trei locuri s-au clasat în ordine: 1. Adina Șerban (“Vasile Alecsandri”), 2. Oana Stroe (LPS), 3. Daria Cocianu (“Vasile Alecsandri”).

La băieți s-a impus David Dragomir (LPS), acesta fiind urmat de Robert Ungureanu (“Dimitie Cantemir”) și Ștefan Stanciu (“Vasile Alecsandri”).

La săritura în lungime de pe loc, câștigători au fost Daria Cocianu (“Vasile Alecsandri”) la fete și Marco Coco (LPS) la băieți. Podiumul la fete a fost completat de Adina Șerban (“Vasile Alecsandri”), respectiv Ioana Dănilă (“I.L. Caragiale”) iar la băieți de către Denis Lascu (“Dimitrie Cantemir”), respectiv Sabin Ivănuș (“Mihu Dragomir”).

“Am găsit copii de perspectivă pentru practicarea atletismului de performanță”, ne-a declarat profesoara Anilena Anton.

Premierea sportivilor a fost făcută de LPS Brăila. Participanții au primit diplome, medalii, cupe și dulciuri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro