Mergi la conţinutul principal

“Învață Oină” - program de selecție și inițiere în sportul național

* inițiativa aparține Asociației Județene de Oină Brăila * selecțiile au loc în perioada 23 august – 22 octombrie la baza sportivă a DJST Brăila din Parcul Monument

 

Asociația Județeană de Oină Brăila și-a propus să revigoreze pe plan local sportul național al Româmiei, oina. Și în acest scop forul local menționat organizează, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Brăila și al Federației Române de Oină, un program de selecție și inițiere pentru practicarea sportului național, denumit “Învață Oină”.

Programul se va desfășura în perioada 23 august - 22 octombrie 2021, la baza sportivă a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Brăila din Parcul Monument, în fiecare zi de marți și joi, în intervalul orar 17.00-19.00. În cadrul acestui program, instructorii și materialele sportive specifice oinei sunt asigurate de A.J. Oină Brăila.

Mai multe informații despre această inițiativă a Asociației brăilene se pot obține la numărul de telefon 0744508458.

“Învață Oină este un program de selecție și inițiere desfășurat în premieră în județul și municipiul Brăila fiindcă vine mai aproape de generațiile tinere cu scopul de a renaște sportul național, în județul care a dat primul regulament de oină, realizat de profesorul Radu S. Corbu”, spune Cornel Săndulescu, președintele Asociației Județene de Oină Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro