Mergi la conţinutul principal

“Îmi doresc să înființăm în județul Brăila, 10 abatoare. Îmi doresc să fiu eu vocea acestor fermieri în Parlamentul României și să-i sprijin”

* declară Alexandru Popa, el însuși fermier de succes, numărul 1 pe lista PNL la Camera Deputaților

 

Mai multe abatoare pentru crescătorii de ovine și bovine din județul Brăila. Asta își propune să susțină și să realizeze Alexandru Popa, candidatul PNL Brăila, la Camera Deputaților. Acesta recunoaște că fermierii din Brăila nu au suficiente spații autorizate pentru sacrificarea animalelor pentru consum, având în vedere că sunt înregistrați în acest județ aproximativ 1500 de crescători de ovine și bovine. ”În județul  Brăila sunt foarte mulți crescători de animale, de ovine și bovine și oamenii aceștia chiar nu au unde să-și sacrifice animalele, nu sunt abatoare suficiente. Cine îi ajută pe acești oameni? Vă spun eu, nimeni! Și e păcat! Pentru ca fermierii brăileni să nu-și mai poarte animalele pe drumuri în alte județe, la abatoare, eu îmi doresc să înființăm în județul Brăila, 10 abatoare. Acestea vor fi construite în zonele unde există un efectiv mai mare de animale, iar în felul acesta vom crea și locuri de muncă. Și se pot accesa fonduri guvernamentale pentru așa ceva. Guvernul PNL chiar sprijină fermierii, așa cum niciun alt guvern nu a mai făcut-o vreodată. Și eu sunt fermier și cunosc toate aceste neajunsuri de care m-am lovit în anii trecuți și îmi doresc să fiu eu vocea acestor fermieri în Parlamentul României și să-i sprijin”, a spus Alexandru Popa, candidatul PNL Brăila, la Camera Deputaților.

În Brăila funcționează la acest moment doar două abatoare pentru sacrificarea animalelor, respectiv unul în municipiu și unul în județ, unde se pot sacrifica și porcine. 

Guvernul PNL va demonstra cum pot fi utilizați cu maximă eficiență banii europeni, dar și fondurile guvernamentale, astfel încât aceste ajutoare să producă un folos fiecărui român, fie direct, fie indirect prin impactul economic.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro