Mergi la conţinutul principal

Ștefania Boroș s-a calificat în lotul național la categoria 12 ani

* la concursul care a avut loc la Centrul Național de Tenis București, sportiva de la CSM Brăila s-a clasat pe locul al cincilea

 

În perioada 25-29 octombrie, la Centrul Național de Tenis București s-a desfășurat selecția națională la categoria 11 ani, criteriu de bază pentru alcătuirea loturilor naționale de 12 ani, pentru anul 2022. Au fost convocați de către antrenorii federali sportivii cu cel mai bun clasament la 11 ani, 14 jucători și primii 2 clasați de la categoria mică de vârstă, cea de 10 ani.

Sportiva Ștefania Boroș de la CSM Brăila a făcut parte din grupa A .

Ea a înregistrat 2 victorii, 6-2, 6-2 cu Ana Chindriș din Rm. Vâlcea și

7-5, 6-1 cu Eva Bulai din București, respectiv o înfrângere, 0-6, 2-6, cu Andreea Olariu (Timișoara), câștigătoarea competiției. În urma acestor rezultate, sportiva braileană s-a clasat pe locul a doilea în grupa ei și s-a luptat în continuare pentru locurile 5-8. În semifinalele acestei întreceri ea a trecut de Alexia Brabete (Alexandria) cu scorul de 6-4, 7-5. Ulterior, după o luptă foarte lungă, Ștefania a reușit să câștige și ultimul meci cu scorul de 6-1, 4-6, 7-5.

În urma acestor rezultate, Ștefania Boroș de la CSM Brăila a ocupat locul al cincilea și va face parte în anul 2022 din lotul național al României, la categoria 12 ani.

“Apreciem că, în condițiile date, în care tragerea la sorți a dus-o pe sportiva noastră în grupa câștigătoarei competiției, Andreea Olariu, clasarea obținută este maximum din ce se putea obține. În orice altă conjunctură se putea spera la un loc mai bun”, ne-a declarat antrenorul Liviu Popov.

În competiția băieților a luat parte și sportivul Nicholas Tănasă, legitimat de asemenea la CSM Brăila. Cu toate că este un sportiv valoros, vicecampion național la simplu, campion la dublu pe echipe de 10 ani, brăileanul, mai mic cu doi ani decât ceilalți sportivi, nu a depășit faza grupelor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro