Mergi la conţinutul principal

Șoferi din Brăila: drogați, fără permis ori cu numere de înmatriculare false

* în week-end, polițiștii de la Serviciul Rutier au avut serios de muncă, fiind depistați mai mulți conducători auto care nu prea aveau ce căuta la volan * un tânăr din Ianca conducea sub influența unor droguri, iar o tânără de 25 de ani conducea un autoturism pe bulevardul Dorobanților, deși avea permisul suspendat

 

În week-end, mai mulți conducători auto au fost opriți pentru control de polițiștii de la Rutier. A fost prins un șofer drogat, o șoferiță cu permisul suspendat, dar și un șofer care conducea un autovehicul cu număr fals. Nu au fost singurii prinși în neregulă de polițiști.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă seara, la ora 23:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca și Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, din Ianca,în timp ce conducea un autovehciul pe raza localității de domiciliu. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost testat cu aparatul Drug Test, care a indicat rezultate pozitive. “În urma testării, rezultatul a recomandat analize de laborator pentru un număr de două substanțe interzise, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice la spitalul din localitate. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În noaptea de 19 martie, în jurul orei 23:15, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic o tânără în vârstă de 25 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dorobanților, din municipiu. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăra are dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Duminică, în jurul orei 19:25, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Mărașu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Debarcaderului din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că numerele de înmatriculare sunt atribuite altui autovehicul.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro