Mergi la conţinutul principal

Șoferi de TIR brăileni, din localitatea Victoria, implicați într-un accident urmat de incendiu la Giurgeni! Unul dintre șoferi a murit

* duminică seară, pe DN 2A, în apropierea stației de taxare de la Giurgeni, județul Ialomița, două TIR-uri încărcate cu cereale au luat foc, după ce s-au ciocnit * potrivit unor surse, șoferii sunt brăileni, din localitatea Victoria, aceștia fiind duși inconștienți la spital, după ce au fost preluați din autocamioanele cuprinse de flăcări * unul dintre șoferii de TIR a murit în urma leziunilor grave suferite

 

 

 

Tragedie rutieră la Giurgeni, în care au fost implicați doi șoferi de TIR din Brăila! Unul dintre aceștia ar fi murit în urma leziunilor grave suferite!

Duminică seară, pe DN 2A, în apropierea stației de taxare de la Giurgeni, județul Ialomița, două TIR-uri încărcate cu cereale au luat foc, după ce s-au ciocnit. Potrivit unor surse, șoferii sub brăileni, din localitatea Victoria, aceștia fiind duși inconștienți la spital, după ce au fost preluați din autocamioanele cuprinse de flăcări.

După cum precizează site-ul ProTV Constanța, după incidentul petrecut duminică seară, pe DN 2A, intervenția a fost una de amploare. Traficul a fost blocat pe DN 2A, circulaţia fiind deviată din zona localităţii Gura Ialomiţei pe DN 3B către Feteşti, a anunțat Centrul Infotrafic. La locul incidentului au acționat pompierii militari din Țăndărei și Slobozia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Detașamentului de pompieri Slobozia ( o autospecială de descarcerare) au intervenit la accidentul rutier în care au fost implicate cele două camioane încărcate cu cereale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, în sprijinul acestora au acționat un echipaj al SAJ Ialomița, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare din cadrul ISU Constanța, un echipaj al SAJ Constanța și elicopterul SMURD. „În urma coliziunii, ambele autovehicule au luat foc. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au rezultat două victime inconștiente. Una a fost preluată de către echipajul SAJ Constanța. Cea de-a doua persoană, inconștientă și încarcerată, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului și transportată de către elicopterul SMURD la o unitate spitalicească“, au precizat reprezentanții ISU Ialomița, după cum arată presa din Constanța.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro