Mergi la conţinutul principal

Șofer ucrainean rămas în pană, cu autocisterna plină cu motorină, fără roată de rezervă, bani și mâncare. Polițiștii brăileni l-au ajutat

aseară, polițisti cadrul Serviciul Rutier au identificat pe DE 584, în apropiere de localitatea Viziru, pe sensul de mers Slobozia-Brăila, o autocisternă încărcată cu motorină ce se afla staționată pe partea carosabilășoferul ucrainean a spus că are pană, astfel că a fost ajutat să rezolve problema, dar a primit și ceai cald și mâncare

 

Un șofer urcianean care a rămas în pană cu o autocisternă încărcată cu motorină, în zona localității Viziru, a fost ajutat de polițiștii brăileni. Vremea rea îi putea crea probleme bărbatului, mai ales că nu avea bani să rezolve defecțiunea și nu mai avea nici mâncare.

Polițiștii brăileni i-au sărit în ajutor.

Aseară, polițisti cadrul Serviciul Rutier au identificat pe DE 584, în apropiere de localitatea Viziru, pe sensul de mers Slobozia-Brăila, o autocisternă încărcată cu motorină ce se afla staționată pe partea carosabilă. ”Polițiștii au oprit și au vorbit cu șoferul, un cetățean ucrainean, care le-a relatat că nu se mai poate deplasa întrucât are pană, nu are roată de rezervă și nu are bani asupra sa, iar ajutorul solicitat va sosi în ziua următoare. Polițiștii s-au mobilizat, au apelat la sprijinul câtorva cetățeni și împreună cu aceștia au dat jos roata, s-au deplasat la o vulcanizare unde a fost schimbată anvelopa, apoi au revenit la șofer și au remediat defecțiunea. Întrucât șoferul rămăsese și fără hrană, polițiștii i-au oferit băuturi calde și alimente”, au relatat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Înainte de a pleca la drum, cetățeanul ucrainean, recunoscător, le-a mulțumit polițiștilor pentru sprijinul acordat și a primit recomandări de la aceștia pentru a circula în siguranță pe timp de viscol.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro