Mergi la conţinutul principal

Șofer trimis în judecată după ce s-a urcat băut și fără permis la volan

* procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului F.S. cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, dar și fără permis

 

Deși nu avea permis, acesta fiindu-i reținut încă din luna aprilie, un bărbat s-a urcat la volan în mod repetat, în luna septembrie. El a fost depistat de polițiștii care au constatat că șoferul era și sub influența alcoolului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului F.S. cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă din 4 septembrie, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă din 4 septembrie, conducere sub influența alcoolului, faptă din 8 septembrie, conducerea cu permisul suspendat, faptă din 8 septembrie.

În rechizitoriu s-a reținut faptul că, în data de 4 septembrie ora 22.57, respectiv 8 septembrie ora 20.21, inculpatul a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoutilitara marca “Mercedes Vito” pe drumurile publice din municipiul Brăila, având o alcoolemie peste limita legală și dreptul de a conduce suspendat.

Inculpatul a recunoscut săvârșirea infracțiunilor, regretând comiterea acestora, declarând că în data de 21 aprilie i s-a reținut permisul de conducere, urmare săvârșire a infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, el fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au arătat procurorii.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila pentru soluționare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro