Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șofer trimis în fața instanței, după ce s-a urcat băut la volan

* în vara anului trecut, inculpatul C.I. a condus autoutilitara marca Volvo, pe un drum din municipiul Brăila, având o îmbibație alcoolică de 1,22 g/litru alcool pur în sânge * șoferul a fost oprit în trafic de polițiștii care l-au testat cu aparatul etilotest * cel în cauză s-a ales cu dosar penal, iar acum procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată

 

Un șofer brăilean plătește scump pentru că s-a urcat la volan sub influneța alcocolului. Inculpatul C.I. a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila, asta după ce polițiștii l-au prins băut la volan, în vara anului trecut, și i-au întocmit dosar penal.

Potrivit datelor transmise de procurori, brăileanul C.I. a fost cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 Cod Penal. În rechizitoriul în cauză s-a reținut faptul că, la data de 26 august 2020, ora 7.42, inculpatul C.I. a condus autoutilitara marca Volvo, pe un drum din municipiul Brăila, având o îmbibație alcoolică de 1,22 grame/litru alcool pur în sânge.

La data menționată, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Brăila, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public din municipiul Brăila, au procedat la oprirea în trafic a autoutilitarei Volvo. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că acesta prezenta o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea de asistență medicală - Spitalul Județean de Urgență Brăila, în vederea recoltării mostrelor biologice pentru determinarea alcoolemiei din sânge.

Incupatul a recunoscut și regretat comiterea faptei. Dosarul a fost trimis spre soluționare la JUdecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii