Mergi la conţinutul principal

Șofer prins cu substanțe interzise în autoturism, în Piața Traian

* duminică dimineață, polițiștii au oprit pentru control un bărbat de 51 de ani, care conducea autoturismul fără a purta centură * în portbagaj, polițiștii au descoperit zece fiole cu substanțe interzise, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor

 

Polițiștii au descoperit substanțe interzise în portbagajul unui autoturism.

În dimineața zilei de 18 septembrie, în jurul orei 07:15, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un bărbat de 51 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Piața Traian, fără a purta centura de siguranță. “În urma controlul autovehicului, în portbagaj, polițiștii au descoperit zece fiole cu substanțe interzise la deținere, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor conform Legii 104/2008 privind deținerea și transportul de substanțe anabolizante dopante interzise”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de POliție Județean Brăila.

De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.160 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro