Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șofer depistat pozitiv la aparatul «Drug Test»

* vineri noaptea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un tânăr de 24 de ani în timp ce conducea un vehicul în Piața Traian * șoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv * brăileanul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice

 

Șofer prins drogat la volan, în acest week-end. Nu a fost singurul conducător auto luat la întrebări de polițiști. Au mai fost prinși conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, sau fără permis. Toți sunt acum cercetați penal.  

Potrivit informațiilor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, în noaptea de 10 septembrie, în jurul orei 23:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe un tânăr de 24 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Piața Traian, din municipiu. Șoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv, astfel, brăileanul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

În dimineața zilei de  11 septembrie, în jurul orei 07:40, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din satul Țăcău, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 212A, pe raza localității Frecăței.

Tot sâmbătă, la ora 20:55, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat de 56 de ani, din comuna Salcia Tudor, în timp ce conducea un vehicul pe pe raza localității de domiciliu.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că aveau în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l, respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceștia fiind conduși la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Septuagenar prins la volan fără permis

Un șofer aflat la o vârstă onorabilă, de peste 70 de ani, a considerat că nu este o problemă să circule cu un vehicul, chiar dacă nu avea permis. Numai că polițiștii i-au ieșit în drum, iar acum bunicul este cercetat penal.

Astfel, în data de 10 septembrie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Brăila l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Mircea Vodă. “În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat polițiștii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii