Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șofer băut și fără permis, prins pe strada Oborului

* în noaptea de 5 octombrie, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat de 42 de ani * s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere și avea o alcoolemie în aerul expirat de de 0,66 mg/l

 

Un brăilean s-a urcat la volanul mașinii, deși nu avea permis și consumase alcool. A avut parte de o întâlnire neplăcută cu polițiștii.

În noaptea de 5 octombrie, la ora 23:05, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Oborului din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. “Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii